Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Φασιστική επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ

Ανταγωνίζονται τις FEMEN του CIA-Sorros, οι δικοί μας, θέλουν να τις ξεπεράσουν σε "δόξα".
Σε μια από τις πιο αστραπιαίες και σε συμμετοχή μελών, ίσως η μεγαλύτερη, ήταν η....
επίθεση που έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το απόγευμα της Δευτέρας.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πέταξαν μπογιές, έσπασαν τις τζαμαρίες και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αστυνομικού σκοπού, που βρισκόταν έξω από το κτίριο, τα άτομα ήταν τουλάχιστον 50 και κατάφεραν να κινηθούν αστραπιαία.

Αυτή την ώρα, γίνονται έρευνες στη γύρω περιοχή προσπαθώντας να τους εντοπίσουν.

Η ομάδα των αγνώστων φώναξαν «είμαστε από τον Ρουβικώνα» και αμέσως μετά άρχισαν το καταστροφικό τους έργο.

Είναι απορίας άξιο όμως, πώς οι Αρχές που θεωρητικά ασχολούνται με την υπόθεση «Ρουβίκωνας» δεν είχαν δει, τρεις ώρες πριν την επίθεση, ανάρτηση στο Facebook και στην προσωπική σελίδα ηγετικού στελέχους της οργάνωσης, ο οποίος στην ουσία προειδοποιούσε για χτύπημα με δικαστικό στόχο.

Χαρακτηριστικά έγραφε: «Μόλις μας έγινε ενημέρωση από τη συνήγορό μας. Ασκήθηκε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης στη Σύρο. Θα δικαστούν οι σύντροφοί μας ξανά. Το μήνυμα ελήφθη και θα απαντηθεί».

Λίγη ώρα αργότερα, την ευθύνη ανέλαβαν από κοινού οι οργανώσεις «Ρουβίκωνας», «Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας» και «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης», οι οποίες, με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, ανέφεραν ότι πραγματοποίησαν συμβολική επίθεση στο κτίριο του ΣτΕ λόγω της απόφασης του, που έκρινε "συνταγματικό" τον νόμο Κατρούγκαλου για μείωση των συντάξεων.