Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Χαμός με Χριστοδουλόπουλο στην ΑΕΚ !

"Δέχομαι απειλές για να μείνω στην ΑΕΚ, αλλά δεν θέλω", η ομάδα τον πάει στα δικαστήρια για να μην παίξει σε άλλη ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι ΑΕΚ και Χριστοδουλόπουλος δεν συνεχίζουν μαζί! Το διαζύγιο θα είναι επεισοδιακό και ήδη άρχισαν τα παρατράγουδα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού και κατήγγειλε από την πλευρά του: «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».


Η ΑΕΚ και να απειλεί; Απίστευτα πράγματα…

Η ομάδα αργότερα ενημέρωσε ότι: «Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς, γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στην ΑΕΚ υπάρχει οριστική απόφαση να κατατεθεί το συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή για την επόμενη σεζόν και να υπάρξει δικαστική συνέχεια για να μπλοκαριστεί η μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου