Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Θερμή υποδοχή του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, για μια ακόμη φορά !

Μπορεί ο π.Πρωθυπουργός και βουλευτής Θεσσαλονίκης να μην ψηφίζεται καν (ως πρώην πρωθυπουργός), μπορεί να μην έχει γραφείο, μπορεί να μην μιλάει, μπορεί να μην κάνει ρουσφέτια, διορισμούς,.....
μεταθέσεις φαντάρων, συνεχίζει όμως να είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός στη Θεσσαλονίκη. Κάθε φορά που έρχεται, ένα κύμα οπαδών του, σπεύδει να τον επευφημίσει.

Έτσι και σήμερα, λίγο μετά τις 2 ο πρώην πρωθυπουργός προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και να ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Αντιδημαρχία Αρχιτεκτονικού στην οδό Αγγελάκη. Εκεί είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.
Τον περίμεναν μεταξύ των άλλων οι βουλευτές Ελενα Ράπτη, Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, πολλά παλιά και νεότερα κομματικά στελέχη, όπως ο πρόεδρος της Διοικούσας Αντώνης Γυφτόπουλος που τον υποδέχτηκε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΕΔ κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρο Κυρίζογλου, οι κομματικοί Φίλιππος Ζαφειρίου, Μίλτος Τασούλης, Λουκάς Ανανίκας, Νίκος Βαλεργάκης, Μηνάς Σαμαντζίδης, Παναγιώτης Δέντσορας, Κλεόβουλος Θεοτόκης, Θόδωρος Μητράκας, Δημήτρης Τσάμης, Βάκης Φραντζής και Λεωνίδας Τσολέκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τάσος Εμμανουηλίδης, παλιά κυβερνητικά στελέχη όπως οι Θέμης Καρτσιώτης, Γιάννης Ρετζεπέρης, Ανδρέας Λεούδης, Γιώργος Σκόδρας και Βασίλης Δελής, αυτοδιοικητικοί, όπως ο Βασίλης Γάκης, Ελένη Φύκα, Εφραίμ Κυριζίδης, Βασίλης Κανάκας και Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρώην γενικός γραμματέας Στράτος Σιμόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Πάρις Μπίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου