Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Συγνώμη ζήτησε γονατιστός ο Βουτσάς από τη Ρεπούση για το "μαλακισμένη"

Συγγνώμη από την καθηγήτρια και πρώην βουλευτή Μαρία Ρεπούση, ζητά με γραπτή δήλωσή του ο Κώστας Βουτσάς. Ο γνωστός ηθοποιός επανέρχεται .....
για όσα είχε πει το 2017.
Συγκεκριμένα είχε σχολιάσει τη θέση της πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, τον περασμένο Αύγουστο για τα περί «συνωστισμού στην αποβάθρα της Σμύρνης».

«Όλοι έχουμε ρίζες και προπαντώς εσείς οι Πόντιοι. Ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός που είπε μια κυρία. Τι κυρία; Μια μαλακισμένη, συγγνώμη για το μια. Τι συνωστισμός μωρή; 350.000 συνωστιστήκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους»; Είχε πει χαρακτηριστικάο ηθοποιός. Η πρώην βουλευτής είχε καταθέσει στη συνέχεια αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας της.



Στη δήλωσή του ο Βουτσάς αναφέρει:

«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κυρία Μαρία Ρεπούση για τον τρόπο με τον οποίο μίλησα για εκείνη σε δηλώσεις μου πέρσι το καλοκαίρι.

Δεν γνώριζα την ιδιότητά της -καθηγήτρια Iστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης- και το σημαντικό συγγραφικό της έργο. Δηλώνω, επίσης, ότι όπως πολλοί Έλληνες, δεν είχα ιδία αντίληψη για το τί ακριβώς έγραφε στο επίμαχο βιβλίο της για την καταστροφή της Σμύρνης.

Παραπλανήθηκα από τα δημοσιεύματα και σε κάθε περίπτωση δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Τέλος, όσα δήλωσα περί οικονομικών ή άλλων συμφερόντων της δεν στηρίζονταν σε γεγονός ή σε γνώση μου επί γεγονότος. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για το σύνολο των δηλώσεών μου.

Κώστας Βουτσάς
Ηθοποιός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου