Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

"κ.Παυλόπουλε, παραιτηθείτε για να σωθεί η Μακεδονία"

"αν παραιτηθεί ο Παυλόπουλος, θα γίνουν αναγκαστικά εκλογές, άρα θα φύγει αυτή η κυβέρνηση που ξεπουλάει το όνομα"
ΕΠΕΙΓΟΝ – ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Προκύπτουν πολλά μεγάλα ερωτήματα…
Ποιος εμπιστεύεται αυτή την κυβέρνηση να διαπραγματεύεται και κυρίως να καταλήγει σε συμφωνία με τα Σκόπια;
Έχει χάσει την δεδηλωμένη και αυτό δεν φαίνεται μόνο μέσα από τις δημοσκοπήσεις, είναι ολοφάνερο μέσα από την επαφή με τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό. Όλοι θεωρούν αναξίους να κυβερνούν τους Συριζοανελ, κατά εμέ πολιτικούς προδότες, ψεύτες, λαϊκιστές, άξεστους, αμόρφωτους και κυρίως ανθέλληνες.

Και εδώ προκύπτουν πολλά ερωτήματα.
Η Εκκλησία παραδομένη στα πάθη της, το χρήμα και την προσωπική βολή της δεν ψελλίζει τίποτα. Η αντιπολίτευση μιλάει, αλλά όχι όσο καθαρά όφειλε, χωρίς κοινή γραμμή αντίδρασης. Βλέπουμε κόμματα ακόμα και σ’ αυτό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπάρχει σε ένα τόσο σοβαρό Εθνικό θέμα, «πολυγλωσσία».
Και ενώ φτάνουμε στο «παρά πέντε» της μεγάλης προδοσίας, να δοθεί δηλαδή η Μακεδονία μας ως όνομα (με ότι αυτό συνεπάγεται), έρχονται τεράστια ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, όχι μόνο από τον λαό που θα υποστεί μια τέτοια Εθνική συμφορά, αλλά και από όλο το πολιτικό σύστημα. Γιατί δεν βγαίνετε στον δρόμο; Γιατί δεν κινητοποιείστε; Γιατί δεν αφήνετε την ώρα που η Ελλάς κινδυνεύει τις καρέκλες και δεν ξεσηκώνεστε ώστε να ξεσηκώσετε;

Πηγαίνω τώρα στο κυρίαρχο ερώτημα, παραμονές της Εθνικής προδοσίας που προετοίμασαν καιρό οι πολιτικοί αλήτες της κυβέρνησης.
*Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που βλέπουμε εδώ και χρόνια να κρατά στο χέρι του κλειδί της σωτηρίας της χώρας, γιατί δεν παραιτείται εδώ και τώρα; Θεωρεί σημαντικότερο από το να ρίξει αυτή την ανιστόρητη κυβέρνηση, πριν η Ελλάδα ματώσει, τις αποδοχές του και το «μεγαλείο» της Προεδρίας του;

Είναι δυνατόν να έχει υπογράψει τα πάντα στα έτη της πρώτης φορά αριστεράς, αλλά να παραμένει στην θέση του ενώ τώρα ξεπωλείται η Μακεδονία μας; Από πού ξεκίνησε; Σε ποιο κόμμα γαλουχήθηκε αυτός ο άνθρωπος; Ξέχασε τα δάκρυα του Κωνσταντίνου Καραμανλή;
Είναι τόσο τελικά μικρός; Αξίζει ακόμα και για την πρώτη θέση στην Ελλάδα να θυσιάζει την Ελλάδα;

Απαιτούμε να παραιτηθεί σήμερα. Η κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση στην εξουσία, γεμίζει εξαθλίωση τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Δίνουμε το μεγάλο παρόν στις κινητοποιήσεις που έρχονται με κορυφαία αυτήν της ψήφισης – συμφωνίας παράδοσης – της Μακεδονίας μας. Να θυμάστε δεν θα έχετε που να κρυφτείτε. Δεν φαντάζεστε την οργή του Ελληνικού λαού. Περάσαμε πολλά οι Έλληνες εδώ και πλέον των οκτώ χρόνων. Περάσαμε τα χειρότερα τα τελευταία από αυτά με τα πολιτικά σκουπίδια που βρίσκονται για κακή μας τύχη στο τιμόνι της χώρας.
Εδώ όμως μιλάμε για παράδοση της Μακεδονίας μας χωρίς πόλεμο. Οι πολιτικοί δοτοί του Συριζα και των Ανελ προδίδουν την Ελλάδα και αυτό δεν είναι πείνα, δεν είναι φτώχια, δεν είναι εξαθλίωση. Αυτή είναι Εθνική ταπείνωση. Σκλαβιά.

Καλώ έστω και τώρα Ιεράρχες που έχουν ακόμα Θεό και Ελλάδα στην ψυχή τους να ξεσηκωθούν. Καλώ όλα τα κόμματα της Δεξιάς και του Κέντρου, καλώ όλα τα Πατριωτικά κινήματα χωρίς κομματικά χρώματα, να αφήσουν όλοι πίσω τα προσωπικά συμφέροντα και να γίνει ο πολιτικός τάφος αυτής της πολιτικά προδοτικής κυβέρνησης, για ότι ετοιμάζει για την Ελλάδα και την Μακεδονία μας.

Καλώ τέλος τον «τοσοδούλη» Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραιτηθεί εδώ και τώρα και να διασώσει την Πατρίδα μας από αυτή την μεγάλη Εθνική τραγωδία. Δεν υπάρχει χρόνος. Ο χρόνος είναι τώρα. Εδώ θα φανούν ποιοι βρίσκονται μέσα και έξω από την Βουλή και έχουν την Ελλάδα ψηλά.
Είναι έτοιμοι να την υπερασπιστούν με όποιο κόστος;
Πρέπει να γίνει άνοιγμα της πρώτης δημοσκοπικά δύναμης, σε μια Εθνική γραμμή σωτηρίας και ενάντια στο μόρφωμα που μας κυβερνά. Αλλιώς λυπάμαι θα έχουν Ιστορικά συνενοχή.
Η Ιστορία μας καταγράφει όλους. Βεβαίως θα είμαι εκεί σε όλες τις κινητοποιήσεις ενάντια στην προδοσία. Και δεν θα είμαι μόνος…

Κάνω έκκληση συστράτευσης για την σωτηρία της χώρας μας.



ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, αποδίδεται σε κάποιον "Γέροντα", με κακή φήμη, δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, κρατήστε μόνο το κείμενο και όχι τον συντάκτη.