Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λέσβο, τα ΜΑΤ της αριστεράς ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού

Σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό βρίσκεται η Μυτιλήνη, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος .....
πραγματοποιεί ομιλία στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο του Βορείου Αιγαίου. Σημειώνεται ότι η ομιλία ήταν προγραμματισμένη για τι 7:30 το βράδυ, αλλά ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας ώρας και 15 λεπτών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πορεία θα είναι πρωτόγνωρη για το νησί, καθώς οι διαδηλωτές πλησιάζουν τους 3.000 άτομα.

Λίγο μετά τις 8:30, διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πάνε προς το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο του Βορείου Αιγαίου, αλλά τους απώθησαν αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλωτές "απάντησαν" με φωτοβολίδες αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγο με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και σπρέι πιπεριού προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος, ενώ σιγά σιγά οι διαδηλωτές αποχωρούν.

Και να ευλογήσουμε για ακόμη μια φορά τα γένια μας: την ώρα που ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, έγραφαν ότι με αριστερή κυβέρνηση θα καταργηθούν τα ΜΑΤ και στις διαδηλώσεις θα ραντίζουν τους διαδηλωτές με ροδοπέταλα, εμείς γράφαμε:
Τρίχες το "θα αφοπλίσουμε την αστυνομία" 
Τώρα, δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο το προφητικό αυτό κείμενο, γιατί όλοι θεωρούν δεδομένο ότι τα ΜΑΤ της αριστεράς ψεκάζουν καλύτερα. Για γυρίστε όμως στο 2014 και στις αρχές του 2015 !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου