Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Να απαγχονιστούν τα καθάρματα οι γιατροί που έκλεβαν αντικαρκινικά φάρμακα και AVASTIN

Προσέξτε το σκηνικό: Πριν από μερικά χρόνια έρχεται στην Ελλάδα το αντικαρκινικό φάρμακο Avastin, που όμως χορηγείται συνήθως όχι στον καρκίνο, αλλά ....
σε μια ασθένεια που οδηγεί σε τύφλωση στις ηλικίες άνω των 60: την εκφύλιση ωχράς κηλίδας.

Κάθε ένεση Avastin κοστίζει εκείνη την εποχή πάνω από 3.000 ευρώ και η θεραπεία θέλει 10 ενέσεις, δηλαδή 30.000 ευρώ. Σήμερα κοστίζει 1.052,94 ευρώ η ένεση.

Γιατρός λοιπόν σε δημόσιο νοσοκομείο, δέχεται μαζικά υπερήλικες ασθενείς, σχεδόν μόνο γυναίκες άνω των 70, πολλές άνω των 80 με διάγνωση "εκφύλιση ωχράς κηλίδας".

Έχει λοιπόν μπροστά του τη γιαγιά των 80 ετών, που βλέπει ελάχιστα και μια διάγνωση που του δίνει το δικαίωμα να της κάνει 10 ενέσεις των 3.000 ευρώ, με εξαιρετικά αμφίβολο αποτέλεσμα.

Έχει δύο επιλογές:
1)-να της κάνει κανονικά τις 10 ενέσεις, οπότε το ταμείο θα πληρώσει 30.000 ευρώ και η γιαγιά θα δει ελάχιστη βελτίωση
2)-να της κάνει ενέσεις με φυσιολογικό ορό (πού να το πάρει χαμπάρι η γιαγιά ή κάποιος άλλος;), να κλέψει τις Avastin και να της διοχετεύσει σε κύκλωμα, βγάζοντας πανεύκολα μερτικό 10Χ1.500 ας πούμε ευρώ = 15.000 ευρώ για κάθε γιαγιά !

Δεδομένου ότι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ μπορούσε να υποκαταστήσει τις Avastin με ...νεράκι του Θεού ή οποιοδήποτε άλλο placebo μηδενικού κόστους, και δεδομένου ότι κάθε χρόνο περνούσαν απ΄τα χέρια του περίπου 100 ασθενείς, άρα μπορούσε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να βγάλει 100 Χ 15.000 = 1.500.000 ευρώ, με μοναδική προϋπόθεση να θάψει βαθιά μέσα του την ανθρωπιά, τι λέτε ότι έκανε;

Ούτε εμείς ξέρουμε ! Αλλά ο πειρασμός ήταν μεγάλος.
Εσείς τι λέτε;


Χορηγούσαν όντως στους ασθενείς Avastin ή νεράκι και πουλούσαν στη μαύρη το Avastin;

ε, ΟΧΙ, δεν γίνονται αυτά! Επιστήμονες άνθρωποι...
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη....

Για αυτό και οι έντιμοι γιατροί ζητούν επιτακτικοί από τη Δικαιοσύνη να τιμωρήσει αυστηρά τους επίορκους, ώστε να μην καίγονται μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Και καλά με την ωχρά κηλίδα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι οι αλήτες που εμπλέκονται στο κύκλωμα και πρέπει να απαγχονιστούν στην Ομόνοια, δεν αντικατέστησαν τα φάρμακα των καρκινοπαθών με νεράκι, για να βγάλουν τόσο βρώμικα λεφτά.



Πάντως, λίγα χρόνια μετά, το 2018, αποκαλύφθηκε ένα κύκλωμα που έκλεβε ακριβά φάρμακα από τα νοσοκομεία και τα διέθετε στο εξωτερικό. Στην πρώτη γραμμή φυσικά το Avastin. 
Και σήμερα, ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει συνομιλίες του κυκλώματος.
Διαβάστε μία για να καταλάβετε την παραπάνω εισαγωγή:


«…πολλά λεφτά από τα νοσοκομεία»

Πολλές από τις επίμαχες συνομιλίες του 70χρονου «Αιγύπτιου» ή «γιατρού» γίνονται με την κατηγορούμενη φαρμακοποιό Ιωάννα Ραντοπούλου και οι περισσότερες αφορούν στην προμήθεια αντικαρκινικών φαρμάκων και τα κέρδη που θα αποφέρουν:
  • Rabie Deyab: Εγώ το πρωί στις 7 θα είμαι στο αεροδρόμιο.
  • Ραντοπούλου: Οχι.
  • Rabie Deyab: Η πτήση στις 09:45.
  • Ραντοπούλου: Οχι, πολύ νωρίς έτσι. Θα έρθεις και αν δεν σου τα φέρει ο μηχανόβιος, εσύ θα τρελαθείς.
  • Rabie Deyab: Αυτός γιατί δεν σου απάντησε;
  • Ραντοπούλου: Ξέρω εγώ; Εγώ του είπα μόνο ότι ο Rabie θα έρθει αύριο, του έστειλα μήνυμα και δεν απάντησε και ότι θα πάρει το AVASTIN και το ALIMTA και δεν απάντησε.
  • Rabie Deyab: Και τι κάνουμε;
  • Ραντοπούλου: Μην έρθεις αύριο, έλα την Κυριακή, έλα το Σάββατο ώσπου να απαντήσει.
  • Rabie Deyab: Και αυτός που έχει δέκα AVASTIN.
  • Ραντοπούλου: Υπάρχουν και θα είναι πιο πολύ ακόμα. Υπάρχει AVASTIN, εγώ θα σου μαζέψω… θα σου μαζέψω από όλα.
  • Rabie Deyab: Θέλω να ξέρω αν είναι για αύριο, να ξέρω ότι θα φορτώσω αύριο, ο σκοπός είναι να ξέρουμε…
    Ραντοπούλου: Γι’ αυτό σου λέω, όχι αύριο, εγώ δεν ξέρω να σου πω να έρθεις και να περιμένουμε να μας απαντήσουν και τον άλλο να περιμένουμε. Ο,τι και αν γίνει, θα σε πάρω το πρωί.
  • Rabie Deyab: Να με παίρνει, μη φοβάσαι, αλλά πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια για να μπορέσω να ανταποκριθώ στο φαρμακείο όλο. Πρέπει να βγάλω πολλά λεφτά από τα νοσοκομεία.
  • Ραντοπούλου: Μακάρι να πάνε καλά, ακόμα είμαστε στην αρχή του μηνός, χέρι χέρι θα τα μαζέψουμε όλα.
  • Rabie Deyab: Εσύ αν μου βγάζεις τριακόσιες χιλιάδες, θα σου αφήσω εκατό χιλιάδες.
  • Ραντοπούλου: Εντάξει.
  • Rabie Deyab: Εγώ έχω πολλά λεφτά στα νοσοκομεία. Αν μου βρεις 15 με 20 AVASTIN, θα βγάλω τριακόσια χιλιάρικα, αν βρεις κανένα να τα πάρει, δεν πιστεύεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου