Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πάσχει από άνοια ο 84χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του με το τηλεκοντρόλ

Μία πραγματική τραγωδία εκτυλίχθηκε την ....
περασμένη νύχτα και πιθανόν τα ξημερώματα στο διαμέρισμα της οδού Κοδριγκτώνος 35, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ένας 84χρονος, όπως όλα δυστυχώς δείχνουν σε βάρος του, σκότωσε την επί 15 έτη 77χρονη σύντροφό του με απανωτά χτυπήματα που της κατάφερε στο κεφάλι, με τις γροθιές του, το τηλεκοντρόλ και ό,τι έβρισκε στο κομοδίνο.

Ο ίδιος πάσχει από άνοια στο τελευταίο στάδιό της και αμέσως μετά το περιστατικό έφυγε από το σπίτι τους και εντοπίστηκε το μεσημέρι να περιφέρεται ασκόπως και σε αφασία στην περιοχή των
Αγίων Αναργύρων.

Απολογία ήταν αδύνατον να δοθεί στην κατάσταση που βρίσκεται, αφού το μόνο που θυμάται είναι το όνομά του και τίποτε άλλο, ούτε το περιστατικό, ούτε καν την σύντροφό του ή τα παιδιά του ή τις απαντήσεις που έδινε στους αστυνομικούς, ότι τις είχε δώσει ήδη μερικά λεπτά πριν. Εμφανίζει δηλαδή παντελή απώλεια μνήμης του παρόντος του.

Δυστυχώς όμως τα στοιχεία είναι ακράδαντα σε βάρος του, η μπλούζα του όταν εντοπίστηκε είχε ακόμα τα αίματα της συντρόφου του και το σπίτι δεν έφερε το παραμικρό δείγμα διάρρηξης ή έρευνας.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο γιος της όταν πήγε το πρωί να την επισκεφτεί. Τραγικές φιγούρες τόσο εκείνος όσο και τα παιδιά του δράστη. Δεν προκύπτει να υπήρχαν προστριβές στο ζευγάρι και πριν χτυπηθεί από αυτή τη νόσο ο ηλικιωμένος με την σύντροφό του, όπως περιγράφουν και οι περίοικοι, ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι.

Οι Αρχές έχουν στείλει τα ρούχα του στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανάλυση και αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει αύριο για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τα χτυπήματα, αν ήταν ασφυκτικός με το μαξιλάρι κλπ.

Ο ηλικιωμένος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ωστόσο το πως θα καταλογιστούν οι πράξεις αυτές σε βάρος του θα το κρίνει η Δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου