Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Οι Rothschilds και η "φαρμακευτική" κάνναβη

Ποια εταιρία στον κόσμο ... θα έσπευδε να πάρει ΑΦΜ και να κατοχυρώσει εκτάσεις σε μία χώρα σαν την Ελλάδα ....προκειμένου να κάνει μία τεράστια επένδυση ...τη στιγμή που....


δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ νομοθετικό πλαίσιο, ΚΑΜΙΑ κρατική εμπειρία , ΚΑΝΕΝΑΣ κρατικός μηχανισμός ελέγχου; 

Πού βασίζεται αυτή η ξένη εταιρία ... όταν η Ελλάδα είναι γνωστή για το χάος της νομολογίας της , την άπειρη γραφειοκρατία και την διαφθορά στα κέντρα αποφάσεων; Σε μία φυσιολογική περίπτωση ... το κράτος θα ήθελε 2 χρόνια προετοιμασίας, εκπαίδευσης του προσωπικού, προμήθειας εξοπλισμού, εκατοντάδες νέους νόμους κι ερμηνευτικές διατάξεις που να καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο μία ναρκωτική ουσία θα συνταγογραφείται, θα ελέγχεται ποιοτικά και θα καταλήγει μόνο σε ανθρώπους που υποτίθεται ανακουφίζει. 

Επειδή το πείραμα της «θεραπευτικής» κάνναβης... επιβλήθηκε και στις ΗΠΑ ... μετά από μεγάλη πανεπιστημιακή έρευνα σε πάνω από 100.000 χρήστες διαπιστώθηκε ότι στις πολιτείες που αδειοδοτήθηκε η «θεραπευτική» κάνναβη ...αυξήθηκε η παράνομη χρήση κάνναβης , αυξήθηκε η κατάχρηση και αυξήθηκαν οι περιπτώσεις διαταραχών από τη χρήση της. Στην ίδια έρευνα οι πανεπιστημιακοί ζητούν από το κράτος λάβει μέτρα.Συγκεκριμένα αναφέρουν «Ενώ η κάνναβη ίσως βοηθά κάποιους πρέπει να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων στις πολιτείες όπου άλλαξαν οι νόμοι.
Και μάλιστα αναγράφουν ότι τα δεδομένα αυτά πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους ... ψηφοφόρους και τους νομοθέτες.
Με υπονοούμενο δηλαδή τους καλεί να ξανασκεφτούν τι θα ψηφίσουν.

Βέβαια ξέρουμε ότι αυτοί που έκλεισαν μονάδες σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, που άφησαν τις δομές υγείας χωρίς προσωπικό, χωρίς υλικά και χωρίς συντήρηση ... αυτοί που ξεπούλησαν τη Δημόσια Περιουσία και φτωχοποίησαν τους μισούς Έλληνες ... δεν δίνουν δεκάρα για την υγεία μας και για τους πέντε ασθενείς που μπορεί να ανακουφίσει η ναρκωτική ουσία της κάνναβης. Τους ενδιαφέρει ... το χρήμα. Να δημιουργήσουν έναν μηχανισμό κερδοφορίας μίας ξένης επιχείρησης ... που θα συνδέεται απευθείας με το κρατικό ταμείο και τις τσέπες των χρηστών κάνναβης. 

Συνταγογράφηση δεν σημαίνει μόνο έλεγχος της χρήσης , σημαίνει και εκροή κρατικού χρήματος προς τις «εγκεκριμένες» φαρμακευτικές εταιρίες. Και φυσικά την «θεραπευτική» κάνναβη ακολουθεί πάντα ... η «ψυχαγωγική» κάνναβη που θα γεμίσει τα ταμεία του κράτους ...και άρα των δανειστών ... με άφθονο χρήμα από εξαρτημένους χρήστες.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά ... θα μειωθούν τα έξοδα του κράτους από την απελευθέρωση κρατουμένων για χρήση ενώ θα δημιουργηθούν τεράστια έσοδα από τη φορολόγηση της ψυχαγωγικής κάνναβης.

Και κοίτα να δεις τρελή «σύμπτωση» ... Και οι Rothschild κι ο Soros είναι υπέρ της απελευθέρωσης των ναρκωτικών...οπότε ξέρουμε τι έρχεται...εφόσον εκλέγουμε δικούς τους πράκτορες.

Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι που όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι κύριοι ...ανησυχούν για την υγεία μας ...και τα δικαιώματα των gay. Θα βρουν τρόπο να κάνουν κι άλλα λεφτά και θα πεινάσει ακόμα περισσότερος κόσμος ... από την «αυθόρμητη φιλανθρωπία» τους...

Σημειώστε ότι η Philip Morris (είδη καπνού) ...είχε παραγγείλει μελέτη σχετικά με τα οικονομικά οφέλη του καπνίσματος για τα ταμεία της Τσεχίας προκειμένου να αποδείξει ότι η Τσεχία μπορεί να έχανε την είσπραξη κάποιων φόρων από τους πρόωρους θανάτους των καπνιστών ...αλλά κέρδιζε περισσότερα μέσω της μείωσης του αριθμού των συνταξιούχων λόγω των πρόωρων θανάτων των καπνιστών.
Τέτοιες μελέτες είχαν λάβει όλα τα «εκδημοκρατισμένα» πρώην κράτη του Ανατολικού Μπλοκ προκειμένου να νομοθετήσουν γρήγορα τα θέματα εισαγωγών τσιγάρων.


Και φυσικά επειδή οι πολιτικάντηδες κλόουν της κυβέρνησης δεν έχουν ιδέα από νομοθεσία τη δουλειά αυτή την κάνουν ειδικά δικηγορικά γραφεία για λογαριασμό των εταιριών που θέλουν να επενδύσουν.
Αν βέβαια δεν ήταν ήδη προβλεπόμενα όλα αυτά σε κάποιο από τα Μνημόνια που μεταφράστηκαν κατευθείαν σε νόμους τους οποίους δεν ξέρει κανείς ποιος συνέταξε.
Συμπτωματικά στην Αμερική...μία τέτοια δικηγορική εταιρία με το όνομα Fox Rothschild ... έχει τέτοια εξειδίκευση.

Τα πάντα υπολογίζονται στη βάση του χρήματος και μπορώ να βάλω μεγάλο στοίχημα ότι η οικονομοτεχνική μελέτη που έπεσε στα χέρια των κυβερνητικών για να βιαστούν να νομοθετήσουν περιλαμβάνει τέτοια στοιχεία. Τόσοι νέοι φόροι από την παραγωγή , τη διακίνηση και τη χρήση , τόσες νέες θέσεις εργασίας, άρα τόσο λιγότερα επιδόματα ανεργίας , τόσοι πρόωροι θάνατοι άρα τόσο λιγότερες δαπάνες για συντάξεις.


Η περίφημη μελέτη των κερδών από τους πρόωρους θανάτους των καπνιστών είναι αποθηκευμένη εδώ:

Και υπάρχουν και οι πράκτορες ή άλλοι ηλίθιοι που πιστεύουν ότι η εμπορευματοποίηση της κάνναβης ... θα είναι ένα χτύπημα κατά των Illuminati ...

Σ.Ε./ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου