Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ο Κουβέλης θα παραδώσει επισήμως το όνομα της Μακεδονίας

Τι ειρωνεία ! Τι ξεφτίλα ! Ένας "αριστερός" με "αγώνες" να παραδώσει το λάφυρο στο ....ΝΑΤΟ !
Η παρουσία του Κουβέλη στο Υπουργείο Άμυνας σε θέση που μπορεί να αντικαταστήσει νόμιμα τον ίδιο τον Υπουργό Άμυνας ..
.έπρεπε να φανταστούμε ότι είναι σκόπιμη. Εκεί που ο Καμμένος θα πρέπει να παραστήσει τον πατριώτη ... γιατί θα θεωρηθεί προδοσία η υποχώρηση σε κάποιο εθνικό θέμα ... θα βάλει πλάτες ο Κουβέλης ... για να προχωρήσουν όλα τα θέματα ομαλά χωρίς να καταλάβουν οι εναπομείναντες ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ ... τι παίχτηκε στις πλάτες τους. Κι έτσι ...ούτε θα πέσει η κυβέρνηση , ούτε θα χάσουν τους μισθούς τους οι «πατριώτες» των ΑΝΕΛ .. και το ΝΑΤΟ θα ισχυροποιηθεί στην περιοχή με τις υπογραφές γνωστών «αντι-ιμπεριαλιστών» που έλιωσαν πολλές σόλες έξω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία ...μέχρι να διαβρώσουν ολοκληρωτικά το ΚΚΕ και ν'αρπάξουν τις ψήφους των κομμουνιστών. Το επίπεδο της υποκριτικής τέχνης στην Ελληνική Βουλή ... δεν συγκρίνεται με κανένα θέατρο στον κόσμο.
>>>Μια διαφορετική εκδοχή για τον σκοπό της υπουργοποίησης Κουβέλη έδωσε το Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν υπάρξει συμφωνία με τα Σκόπια, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου η Ελλάδα θα ανάψει πράσινο φως για την ένταξή τους στη συμμαχία, κανονικά πηγαίνει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών.
Αλλά αν ο κ. Καμμένος επιμείνει στην άρνησή του για τη χρήση του όρου «Μακεδονία», δίπλα στον πρωθυπουργό μπορεί κάλλιστα να είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης, όπως επίσης και σε όλες τις υπουργικές συνόδους που θα προηγηθούν».
Το κανάλι αναφέρει ότι ο κ. Κουβέλης έχει προετοιμάσει το έδαφος γι’ αυτό. Πριν απο 10 ημέρες ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε δημόσια ότι συμφωνεί με σύνθετη ονομασία που θα εχει βεβαίως τον όρο «Μακεδονία», ενώ δήλωσε αντίθετος με τα συλλαλητήρια.<<<

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου