Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ακόμη το παλεύουν στη Δήμο Θεσσαλονίκης με το "ψήφισμα για το Σκοπιανό"

Αφήστε το ρε παιδιά, δεν μας ενδιαφέρει το ψήφισμα, ένα παλιόχαρτο είναι που δεν το λαμβάνει κανείς υπόψη του. Το παρασκήνιο έχει σημασία.
Δήλωση Σταύρου Καλαφάτη επί της πρότασης της «Πρωτοβουλίας» για τη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής


Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης, απαντώντας στην πρόταση της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» που αφορά τη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής για την εισήγηση ψηφίσματος σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, δήλωσε τα εξής:

«Καμία αντίρρηση δεν υπάρχει, για τη σύσταση της διαπαραταξιακής επιτροπής με αντικείμενο να συνταχθεί –με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία- πρόταση ψηφίσματος σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Με δύο, όμως, βασικές προϋποθέσεις:
1. Να ζητήσει συγνώμη ο Δήμαρχος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη”, από τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, τους οποίους πρόσβαλε αποκαλώντας την ΠΓΔΜ “Μακεδονία”.
2. Να ζητήσει συγνώμη η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ανοικτή Πόλη” για το χαρακτηρισμό “εθνικιστές”, που απηύθυνε προς τους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης “Εντάξει”.
Θυμίζω, τέλος, ότι βάση για συζήτηση υπάρχει: Το κατατεθέν, εδώ και πάνω από έναν μήνα, σχέδιο ψηφίσματος της Δημοτικής μας Παράταξης των “Εντάξει”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου