Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Οι Τούρκοι και ο FSA κατέκτησαν το Αφρίν με τη "διεθνή κοινότητα" να κοιτάει σαν ...χάχας!

Η Κουρδική πόλη Αφρίν, που αποτελεί Συριακό έδαφος, έπεσε στα χέρια των Τούρκων αμαχητί, αφού οι Ισραηλινοί και Αμερικανοί, που .....
ξεσηκώνουν δεκαετίες τώρα τους Κούρδους, τους άφησαν την κρίσιμη στιγμή στο έλεος των αποφασιστικών Τούρκων, για να μη χαλάσουν την καρδιά της περιφερειακής υπερδύναμης. Ακριβώς το ίδιο θα κάνουν και με την Ελλάδα, αν τους χρειαστούμε. Για αυτό πρέπει να έχουμε πανίσχυρο στρατό και να μην περιμένουμε από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, την Ε.Ε., τη Ρωσία κι άλλους να μας σώσουν. Όταν ο Τούρκος δείχνει τα δόντια του όλοι κρύβονται. Επειδή δεν μένει στα λόγια, αλλά πολεμάει στην πράξη.

Έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι οι σύμμαχοί μας, δεν μας προστατεύουν από τους Τούρκους, αλλά ...από τους Ρώσους. Ο καημός τους είναι η Ρωσία, που απειλεί τα δικά τους συμφέροντα. 


το Kurdistan 24 γράφει στο twitter:

#BREAKING: Turkish forces and Free Syrian Army (FSA) enter the center of #Afrin: Syrian Observatory#TwitterKurds #Syria #Turkey pic.twitter.com/tl3d6sfMwC

Θυμίζουμε ότι, Free Syrian Army είναι ο στρατός αντίπαλων του Άσσαντ, που δημιούργησε το Ισραήλ σε συνεργασία με την Τουρκία και τις ΗΠΑ, για να ρίξουν τον Άσσαντ, και για χάρη των οποίων έγιναν διαδηλώσεις από Έλληνες "αριστερούς" και "διεθνιστές" στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Οι "αντικαθεστωτικοί" του FSA που στηρίζουν οι Έλληνες "αναρχικοί" παρέα με το Ισραήλ, την Τουρκία και τις ΗΠΑ, έδιωξαν από τα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, κατέκτησαν μια πόλη, δημιούργησαν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, βομβάρδισαν νοσοκομεία, σκότωσαν παιδιά και αμάχους.  Ναι, αυτοί που υποστηρίζουν οι Έλληνες διεθνιστές.