Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Ο Ζορπίδης σταματάει τα ταξίδια στην Τουρκία

Τέλος στα ταξίδια  του μεγάλου ταξιδιωτικού γραφείου της Θεσσαλονίκης, προς την Τουρκία, ανακοίνωσε ο....
Τουριστικός Οργανισμός Ζορπίδη, που μετακινούσε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στην Πόλη, τον Πόντο, τη Σμύρνη κι άλλες περιοχές της κακής γείτονος.

Το θέμα με το εμπάργκο σε τουρκικά προϊόντα και υπηρεσίες, είναι ότι, δυστυχώς, το σύνολο σχεδόν των ηλεκτρικών συσκευών που πουλιούνται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως μάρκας, είναι Τουρκικά (ναι, και το πλυντήριο Miele ή Siemens ή AEG ή Bosh που πήρατε, "MADE IN TURKEY" είναι), το σύνολο σχεδόν των επίπλων είναι τουρκικά, το σύνολο των λεωφορείων είναι τουρκικά, τα μισά αυτοκίνητα κατασκευάζονται στην Τουρκία ..... και άλλα πολλά.

Η μεγαλύτερη εμπορική συναλλαγή της Ελλάδας με την Τουρκία είναι οι ηλεκτρικές συσκευές και ακολουθούν τα έπιπλα και μετά ο τουρισμός.


Υ.Γ. Αλήθεια, ο Γιάννης Μπουτάρης, πώς τοποθετείται στην αλητεία των Τούρκων; Οι Τούρκοι τον υπολήπτονται πολύ, καθώς εκθειάζει τον σφαγέα ιδρυτή της "δημοκρατίας" τους. Ας μεσολαβήσει να απελευθερωθούν τα δυό παιδιά μας (γιατί είναι παιδιά ΟΛΩΝ μας).

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.