Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Λαφαζάνης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει με τα ΜΑΤ"

«Καταγγέλλουμε τις αναίτιες και άδικες συλλήψεις των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς»
Επίθεση στην κυβέρνηση, στην οποία ....
καταλογίζει ότι δημιουργεί πολιτικούς κρατούμενους, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τα δικαστήρια στην οδό Ευελπίδων, που οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες στη συγκέντρωση της ΛΑΕ και άλλων συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών.

«Καταγγέλλουμε τις αναίτιες και άδικες συλλήψεις των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς. Εάν υπάρχει ποινική ευθύνη, αυτή υπάρχει αποκλειστικά στους άνδρες των ΜΑΤ που, όπως είδε όλος ο ελληνικός λαός, επιτέθηκαν και χτύπησαν αναίτια και ανηλεώς τους διαδηλωτές» είπε ο γραμματέας της του ΠΣ της ΛΑΕ.

Παράλληλα έκανε λόγο για σκευωρία της κυβέρνησης και τόνισε: «Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ο Ερντογάν στην Τουρκία, αποφασίζει ο ίδιος ποιος είναι ο κατηγορούμενος ή όχι. Θέλω να πω προσωπικά στον κ. Τσίπρα, και αυτό να το λάβει υπόψη του, ότι εάν αποφάσισε να έχει πολιτικούς κρατουμένους ξανά στην Ελλάδα και μάλιστα αριστερούς πολιτικούς κρατούμενους, αυτό θα είναι και το πολιτικό του τέλος. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά με ΜΑΤ και διώξεις εναντίον του λαού».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επικαλέστηκε πληροφορίες και σημείωσε πως «η κυβέρνηση έχει ζητήσει και έχει πάρει άδεια από την εισαγγελία να βιντεοσκοπεί κρυφά όλες τις δημόσιες συναθροίσεις, συγκεντρώσεις και πορείες, με το πρόσχημα της διαπίστωσης αδικημάτων από τους συμμετέχοντες πολίτες. Δυστυχώς η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο καταπατά κάθε ίχνος ατομικών ελευθεριών και αναβιώνει τις χειρότερες εμφυλιακές και μετεμφυλιακές μέρες των φακελωμάτων πολιτών, της στοχοποίησης και της τρομοκράτησής τους».

«Εμείς λέμε καθαρά: η τρομοκρατία και το νέο φακέλωμα δεν θα περάσουν» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου