Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

“Καρατόμηση” του διοικητή του αισχρού ΕΦΚΑ

Ακόμη να κάνουν την εκκαθάριση των εισφορών του 2017, που έπρεπε να γίνει τον Ιούλιο του 2017 και θα πάει τον ...Οκτώβριο και βάλε. Ζουλού κι ακόμη χειρότερα. Ο ΕΦΚΑ έγινε ένας ακόμη τύρρανος των πολιτών, απολύτως....

ανοργάνωτος, στελεχωμένος με ανίδεους έως παντελώς άχρηστους, που δεν διεκπεραιώνουν στην ώρα τους, ούτε το 20% των υποθέσεων και δεν απαντούν ούτε στο 1% των ερωτημάτων των ασφαλισμένων. Μια υπηρεσία πνιγμένη στην πολυνομία, τη γραφειοκρατία και φυσικά τα "δικαιώματα" των υπαλλήλων της. Μια υπηρεσία, που αν ο πολίτης έχει ένα πρόβλημα, θα του το δεκαπλασιάσουν και θα χάσει τα μαλλιά του. Και για αυτό το χάλι, δεν φταίει φυσικά κανείς. Όλοι δείχνουν τον ανώτερό τους όπως συνηθίζεται στο σιχαμένο αντιπαραγωγικό ελληνικό δημόσιο, που φτιάχτηκε για να προσθέτει σαδιστικά, κάθε μέρα και ένα καινούριο πρόβλημα, αντί να λύνει.


Αλλαγές στην διοικητική οργάνωση του ΕΦΚΑ προoιωνίζουν οι δύο παραιτήσεις που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα. Η Πρώτη ήταν του διοικητή του ΕΦΚΑ για να ακολουθήσει και αυτή ΕΤΕΑΕΠ

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και του αρμόδιου υφυπουργού κ Πετρόπουλου για την παραίτηση του κ Μπακαλέξη, διοικητή του ΕΦΚΑ, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μετά τη ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου επιλύθηκαν θεμελιώδη προβλήματα, κρίθηκε επείγουσα η δημιουργία των προϋποθέσεων για ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία της κοινωνικής ασφάλισης και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, με ταχύτατη αναβάθμιση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των μηχανογραφικών εφαρμογών που θα βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης και λειτουργίας του ΕΦΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου