Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΙΣ

Γράφει ο Μήτσος Τούφας

Μιλάμε ότι εντάξει το παραξεσκίσατε ρε μάγκες και το συνεχίζετε ακάθεκτοι δηλαδής. Όσο όμως τραβάτε το πάπλωμα να....
σκεπάσει τη διαχρονική σας γύμνια, σκούζοντας σα διακορευμένες παρθένες, τόσο ο χοντρός πλαδαρός και καλοταϊσμένος κοντά είκοσι χρόνια τώρα, κώλος σας , ξεπροβάλει ξεδιάντροπος απέ την άλλη άκρα του παπλώματος.

Ξηγούμαι.

Είμαι γνωστό ακόμα και στις αμοιβάδες να πούμε πως τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ ,είναι δεμένα στο άρμα κάποιου μεγαλοεπιχειρηματία , ήγουν στα συμφέροντα του. Είναι επίσης γνωστό ως και στ αγριογκάγκανα πως το ίδιο συμβαίνει και με το πολιτικό μας σύστεμα. Άντε ν αφήξω και λίγους απόξω, ένεκα του νόμου των πιθανοτήτων , μη με πείτε απόλυτο κι ότι τα κάνω ούλα ίσωμα.

Ούλοι αυτοί οι προαναφερόμενοι πο λέτε μάγκες, συν τους πέριξ σφουγγοκωλάριους εργάζονται νυχτοήμερα περί τα καλά και συμφέροντα του αφεντικού τους

Καλώς ;

Καλώς και τα κουκιά μπαγλάν.

Κείνο που τρελαίνει είναι η από μέρους τους έλειψις ήθους ,τιμής , αξιοπρέπειας.

Τι 'πες ρε μεγάλε; Είχανε ποτέ τους τέτοια πράματα για να τα χάσουσι τώρα;

Σωστό κι αυτό.

Για να το εστιάσω σ αυτό που θέλω να πω, δηλαδής στο θέμα των ημερώνε όπου το παίζουν τα κωλοκάναλα απέ το πρωί ίσα με το βράδυ και τούμπαλιν, με τις τελεπερμαντόνες τους σε πλήρη οργασμό παραπλεροφόρησις, υπερβολής, διαστρέβλωσις, fake news πως διάλο τα λένε,κάργα ψεμάτων ως να φαν κι οι κότες , σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να διαμορφώσουν την κενή γνώμη ντε και καλά, ήγουν ψήσουν τον κοσμάκη ότι ανακάλυψασι την αιτία του κακού που κατατρώει το Ελληνικό ποδόσφαιρο , κατ επέκτασις την Ελληνική κενωνία μέχρις και την ίδια τη δεμοκρατία ,στο πρόσωπο του ''Ρώσου, πρώην κομμουνιστή , σκοτεινού και ύποπτου τύπου, με μοχθηρούς σκοπούς , οπλοφόρου και ποιος ξέρει πόσα ακόμα, Ιβάν Σαββίδη.

Ναι τόσο πολύ. Μιλάμε περί την συγκλονιστικότερη ανακάλυψις απ την εποχή της φωτιάς και του τροχού .

Είναι γνωστό εξάλλου πως πριν τον Σαββίδη ,δεν υπήρξασι ουδεπόποτες παράγκες, ποτές ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί, στησίματα, στοιχήματα , οπλοφορίες ,οπλοχρησίες , επεισόδια ,εμπρησμοί,, ανατινάξεις και ότι άλλο παρόμοιο βάλει ο νους του καλού, τιμίου και αγνού αθρώπου και περιλαμβάνει σύμπας ο ποινικός κώδιξ.

Ούλα αυτά το λοιπόν μπήκαν στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας με την εισβολή του ''Ρώσου '' μέσω της κεκρόπορτας που οι '' φίλοι'' μας ονομάζουν ''Μπαοκ ''.

Εδώ μπαίνει ο ρόλος των καλών ΜΜΕ, όπου πάντα προσπαθούν για το αγαθό της σωστής και αμερόληπτης ενημέρωσις και μέσω αυτής, με την δύναμη της κενής γνώμης, την επικράτησης τελικά του δικαίου.

Έτσι το λοιπόν απέ το βραδύ της προηγούμενης Κεριακής έχουν επιδοθεί , τα καλά , αγνά και αμερόληπτα ως προείπαμε ΜΜΕ, στην ανάδειξις ,τον στιγματισμό , εν τέλει τον εξοβελισμό του δαίμονα Σαββίδη απέ τον όμορφο , ηθικό ,αγγελικά πλασμένο κόσμο όπου και ζούσαμε πριν κι απλά δεν τόχαμε πάρει χαμπάρι, ως χαϊβάνια και μπιρμπιτσόλια ό και τυγχάνομεν.

Δείτε ένα τυχαίο παράδειγμα αντικειμενικής πληροφόρησις. Κάποιος δικός μου το είδε και μου τόστειλε.

Αυτή είναι η γνωστή φωτο του ''πιστολέρο'' Ιβάν, όπου ως μας λένε αβέρτα ως να το εμπεδώσουμε καλώς οι πολύχρωμοι παπαγάλοι, προσπαθεί να τραβήξει το όπλο του για να σκοτώσει ούλους τους καλούς Αεκτσήδες και όχι μόνον, που ήσαντε κει.

Ο δημοσιογράφος Μάκης, ένας ειν ο Μάκης , επί μια βδομάδα απέ τη Ζούγκλα του βομβαρδίζει όπως κι ούλοι οι έτεροι Καππαδόκηδες, σκάι, αντέννα, άρφα, σταρ και δεν συμμαζεύεται, με αβέρτα άρθρα και ωριαία ρεπορτάζ περί πιστολέρο , τραμπούκων, μαφιόζων, τρομοκρατών, επιδρομέων , μπράβων , παρανόμως οπλοφορούντων και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά, το κοινό του προβάλλοντας αδιαλείπτως την φωτο του οπλοφόρου Ιβάν γνωρίζοντας την δύναμη της . Κατέχει πως το'' λέγε, λέγε'' ποτέ δεν ήταν δυνατότερο του'' βλέπε, βλέπε'' . Δείχνει το λοιπόν έναν μεσόκοπο άθρωπο γύρω στα 1,60 με σωματοφύλακες γύρω του και τριάντα χελιάδες δικούς του στις κερκίδες να κάνει κίνησις να βγάλει το όπλο.

Γιατί;

'' Να τρομοκρατήξει'', λέει

Ποιόνα;

''Τον διατητή''.

Ο οποίος δεν το είδε όμως .

'' Άλλους''.

Όπου κι αυτοί δεν το είδαν.

Το πλεροφορήθηκαν ούλοι τους μετά.

Και τρομοκρατήθηκαν και για μετά που τόμαθαν και για πριν το μάθουν.

Ετεροχρονισμένα.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του σοφού μπάρμπα Σάββα, χωθήκανε κι αυτοί στα αποδυτήρια και πανηγύριζαν ''το θείο δώρο'' κατατρομοκρατημένοι μεν , πανευτυχείς δε που το κόλπο πιάνει γκαραντί.

Νννναι!!!!

Μετά ανέλαβαν εργολαβία οι παπαγάλοι. Δώσε και ξαναμανά δώσε . Δεν έχει σημασία τίποτις άλλο. Μόνο η εικόνα στην οποία βλέπει ότι ο πάσα εις ότι θέλει να δει.

Το ότι και νάθελε να το βγάλει το έρμο έτσι που το φορούσε ,με ανάποδη λαβή , θάπρεπε νάναι ή ο Ρίγκο ή ο Λούκι Λούκ τολάχιστον. Τον Ιβάν δεν τον κόβω περί τέτοιον . Αν σκόπευε να το κάνει θα το κουβαλούσε τουλάχιστον αλλιώς . Θα μο πεις ξέρει ο Μάκης από όπλα για να σου τα ξηγήσει;

Όχι!!!


Ξέρει όμως από δαιμονοποίηση γι αυτό καπάκι σε άλλη φωτο που δημοσίευσε στο site του, δείχνει τον Ιβάν απέ την άλλη του πλευρά ,την αριστερή, και ω!! του θάματος το όπλο ήταν πάλε κει , απέ την άλλη μεριά και με τον ίδιο τρόπο. Η δύναμη της εικόνας πο λέγαμε.

Μα γένεται;

Μόνο του σπανού τα γένια δεν γένονται .

Η αλήθεια;

Ποιος τη γαμεί αυτήνα.

Δω προέχει η δύναμη της εικόνας που είπαμε και μας βοηθά να περνάμε αυτά που θέλουμε, όπως τα θέλουμε . Έστω κι αν τη γαργαλάμε και λιγάκι....

Έτσι για να γελάει όχι περί τίποτις άλλο.

Νομίζω;

Μ αυτά και με άλλα τέτοια χειρότερα οι ''αγνές παρθένες'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου βρήκαν στο πρόσωπο του Ιβάν τον ''διακορευτή τους''

Το έργο πο θα δούμε από τούδε και στο εξής περιλαμβάνει ως μπορείτε ευκόλως ν ανθιστείτε κι όπως τάχουμε ξανανιώσει στην κεφάλα μας, αφαιρέσεις βαθμών , αποκλεισμούς έδρας, απαγορέψεις εισόδου στα γήπεδα, διαιτητικό κυνήγι σε πρώτη δόση , δαιμονοποίηση με ούλα τα μέσα του Ιβάν με απώτερο στόχο να συνεχιστεί το μονόπατο φάγωμα της πίτας από τους συνήθεις μουστερήδες.

Τόσο απλά

Βεβαία κι απ ότι ακούω ο Πόντιος έκλεισε τεράστιο νταραβέρι με πλέντυ κονόμι όπου μέρος του λέει θα επενδύσει στην Ελλάδα.

Δηλαδής θα δώκει ψωμάκι στον κοσμάκη μέσω των επενδύσεων, όπου και βιβαίως το Ελληνικό κράτος κάνει κρα περί τέτοια σαλτανάτια, μπας και φανεί απέ το βάθος η πολυπόθητη ανάπτυξις.

Έτσι λένε.

Το τι κάνουν, το βλέπουμε και περσότερο το αισθανόμαστε στην καμπούρα μας.

Την σακουλευτήκαμε όμως μόρτες πως η ''εγκληματική'' είναι ακόμα δω. Τα καραγκιοζλίκια που κάνετε με τον ΠΑΟΚ είναι το πρόσχημα.

Απευθύνομαι στο καλοταϊσμένο πολιτικοεπιχειρημαμιντιακό σας σύστεμα .

Είπαμε αλλού χτυπάτε, μόνο που το αυγό που διαλέξατε να σπάσετε για να φτιάξετε την ομελέτα σας και να συνεχίσετε ανενόχλητοι το ντερλίκωμα και λέγεται ΠΑΟΚ έχει τσόφλι χοντρό , δεν καταλαβαίνει απέ τέτοια και είναι σίγουρο πως θα σπάσετε τα δόντια σας .

Το οποίον σας έρχεται μπούμερανκ το παιγνιδάκι που παίζετε.

ΟΥΛΟΙ σας

Καταφέρατε να συσπειρώσετε τα Παόκια all over the world και ούλη τη βόρειο Ελλάδα, ήγουν κόσμο πολύ.

Σας έχουν ήδη στη μπούκα με τα τερτίπια και το ξεπούλημα του Μακεδονικού ζητήματος.

Για κάντε τον ανήφορο ορέ μάγκες να δούμε τι θα πάρετε όταν έρθει ''η ώρα της φωτιάς και της φωτιάς ''πο τραγουδούσε ο μακαρίτης Καφάσης.

Να μην πω τίποτις περί προίκας του Καράμπελα κλπ και φανώ χυδαίος. Αν και μ ούλη αυτή τη χυδαιότης που γεμίσατε τον τόπο θέλει προσπάθεια πολύ για να σας ξεπεράσει κάποιος.

Κι αν.....

Θα σταματήσω δω ένεκα τι να προσθέσω που δεν έχει ειπωθεί ήδη δις και τρις και πολλάκις τριαντατρίς.

Απλά ήθελα μ αυτό το σημείωμα, η ασημαντότης μου να συνταχτεί με τα χελιάδες ακόμα ΠΑΟΚΙΑ που βράζοντας απέ αγανάκτησις σας στέλνουν το μήνυμα γιουσουφάκια του ανθρωποφάγου σεστήματος του λεκανοπεδίου πως

ΜΗ ΦΑΤΕ, ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ!!!!!

Με τον ΠΑΟΚ πάντα και με τον Ιβαν εν προκειμένω!!!

Αλλά!!!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

















Μήτσος Τούφας

Υ.Γ. Ούλο το χρήμα αυτές της μέρες είναι ο τραγικός υπουργός Βασιλειάδης. Προσπαθεί να πιάσει πόρτα στον Πειραιά όπου εκλέγεται μπας και ξανά. Στην προσπάθειά του αυτή μόνο εκπρόσωπος τύπου του γαύρου δεν γένηκε. Ακόμα. Ο καράμπαλος....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου