Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Απαίτηση για ισονομία για τον ΠΑΟΚ από έντιμους βουλευτές της Θεσσαλονίκης

Ως υπερασπιστές της ισονομίας και της αλήθειας προσήλθαν στη Βουλή οι θαρραλέοι βουλευτές Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) και Αριστείδης Φωκάς (Ένωσης Κεντρώων). Την ίδια ώρα....
ο υφυπουργός Αθλητισμού έλαβε φοβισμένος αποστάσεις από τον επιχειρηματία, μετά την είσοδό του με το όπλο που νόμιμα κατείχε στο γήπεδο της Τούμπας.

«Μία ολόκληρη Τούμπα ήταν εκκλησία, έπεσε ένα ρολό χαρτί στον αγωνιστικό χώρο αυτό ήταν όλο κι όλο. Το χαρτί έπεσε στο ώμο ενώ ξαφνικά τα τραύματα βρέθηκα στα χείλη», είπε ο κ. Φωκάς και συνέχισε: «Δεν υπήρξε διακοπή του αγώνα και o Ολυμπιακός και οι παίκτες του αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί δεν υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός και τι θα γίνει με τους ηθικούς αυτουργούς;».

Τη σκυτάλη πήρε ο Γ. Λαζαρίδης, ο οποίος λειτούργησε ως εκπρόσωπος της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας «Είμαστε η μόνη χώρα που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέρουμε ποια ομάδα θα το πάρει. Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη ομάδα έπαιρνε τους αγώνες και αυτό το έχουμε ζήσει όλοι οι Μακεδόνες στο πετσί μας οι ομάδες επάνω έπρεπε να αντιμετωπίσουν και την αντίπαλη ομάδα και τον διαιτητή τώρα επί δίκη σας υπουργίας δε χρειάζεται καν να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν, μετά την περσινή τιμωρία ο ΠΑΟΚ ερχόταν και έμπαινε σε άδειο γήπεδο να παίξει», είπε αρχικά. Κάλεσε τον κ. Βασιλειάδη να απολογηθεί επειδή ο ΠΑΟΚ έπαιξε όλο τον πρώτο γύρο χωρίς φιλάθλους στη Τούμπα.

«Καταντήσατε την Μακεδονία να εκπροσωπείται μόνο από μία ομάδα και προσπαθείτε να πλήξετε κι αυτή. τόσο πολύ φοβάται το Αθηνοκεντρικό σύστημα τις ομάδες της Μακεδονίας», κατέληξε ο ίδιος.


Ο υφυπουργός παραδέχτηκε ότι ο κ. Σαββίδης επένδυσε και ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάνει κάτι που είναι έκνομο θα πετάξουμε αετό. «Ούτε τον δικαστή ούτε υπερασπιστή, ούτε τον εισαγγελέα του Σαββίδη θα κάνω», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλειάδης.

«Μη λαϊκίσουμε περισσότερο ζημιά κάνουμε. Έπρεπε όλοι μας να δείχνουμε με το δάχτυλο τους υπαίτιους για κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό. Γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς εξαιτίας των συμπεριφορών τους των πράξεων και των παραλείψεων τους», είπε κλείνοντας τη θυελλώδη συζήτηση.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, δήλωσε ότι «ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή».


«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λαζαρίδης είχε καταθέσει και επίκαιρη ερώτηση, με αφορμή τα είχαν συμβεί στον αγώνα –που δεν έγινε ποτέ- μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Λίγο αργότερα, ο κ.Βασιλειάδης τουίταρε χαμηλώνοντας τους τόνους, για τον φίλο του βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης:


Σε αυτό το σκηνικό υπεράσπισης της ισονομίας και της αλήθειας, οι δημοσιογραφικές βουβουζέλες των Αθηνών, τα πληρωμένα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας, οι ΑΡΔ του πενηντάρικου, οι κλόουν των ολιγαρχών, είδαν ...."προκλητικές τοποθετήσεις βουλευτών της Θεσσαλονίκης υπέρ του ΠΑΟΚ" κι άλλες τρίχες κατσαρές.... ενώ τα αφεντικά της διαπλοκής, οι Αλαφουζοτιγρομαρινάκηδες, έδωσαν εντολή στους γελοτωποιούς τους, να εκτελέσουν δημοσιογραφικά τους δύο έντιμους βουλευτές, με ριπές ηλίθιας "δημοσιογραφίας", γεμάτες με εμετικές προσπάθειες να λυγίσουν τους έντιμους βουλευτές.


Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου