Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Διαψεύδει η κυβέρνηση ότι Βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στα κινητά των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Φαίνεται πως η Τουρκία θα ταλαιπωρήσει πολύ τα δυό παιδιά μας, μιας και δεν φοβάται μια ....
ισχυρή πολεμική επίθεσή μας, που θα ήταν το μόνο πράγμα που θα έφερνε αποτέλεσμα. Τις μεσολαβήσεις γελοίων ευρωπαίων αξιωματούχων, οι τούρκοι τις γράφουν στα ...φέσια τους.
Το πρόβλημα θα λυνόταν ΜΟΝΟ αν είχαμε και σηκώναμε 100 B-2 Spirit ταυτόχρονα και ισοπεδώναμε ολόκληρη την ανατολική Τουρκία σε 1 ώρα. Δεν μπορούμε να το κάνουμε, οπότε θα ανεχόμαστε τις ροχάλες των τούρκων, γιατί εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πάμε σε πόλεμο για κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο, επειδή φοβόμαστε. Και θα μας ρίξουν πολλές ροχάλες. Μόνο από σπαθί καταλαβαίνει ο τούρκος σε αυτή τη φάση κι όσο φοβόμαστε να το πιάσουμε ή είναι σκουριασμένο, θα μας σβερκώνει.
Με λόγια δεν αλλάζει γνώμη το στρατιωτικό κατεστημένο της τουρκίας, που έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ και πιστεύει ότι η τουρκία είναι ένα κλικ μόνο, από το να μπορεί να ισοπεδώσει και τις ΗΠΑ ακόμη !
Ο μοναδικός τρόπος για να πάρουν το μάθημά τους είναι να χτυπήσουν το Ισραήλ, οπότε θα τους λιώσει συντονισμένα, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, όλος ο πλανήτης, αλλά δεν είναι κορόιδα. Εμάς δεν θα μας υπερασπιστεί κανείς, για το Ισραήλ, οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι θα θυσίαζαν ΟΛΑ τα παιδιά τους.



Στρατιωτικά σχεδιαγράμματα βρέθηκαν σε εξωτερική μνήμη στα κινητά των δύο στρατιωτικών σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ωστόσο δεν αναφέρει αν αφορούν ελληνικές ή τουρκικές εγκαταστάσεις.

Ως «εκτάκτη» εξέλιξη στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από την 2η Μαρτίου στις τουρκικές φυλακές στην Ανδριανούπολη, μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ την πληροφορία ότι οι αρχές της γείτονος εντόπισαν «στρατιωτικά σχεδιαγράμματα» κατά τη διενέργεια ελέγχου του ψηφιακού υλικού των κινητών τηλεφώνων των δύο αξιωματικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα σχεδιαγράμματα εντοπίστηκαν στην εξωτερική μνήμη κινητού τηλεφώνου, ενώ μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μόνο σε ένα μέρος του ψηφιακού υλικού.

Οι εργασίες συνεχίζονται για την έρευνα ολόκληρου του ψηφιακού υλικού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο στρατιωτικοί είχαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα κρυπτογραφικό τηλέφωνο.

Να σημειωθεί πάντως, ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία αυτή για τα ευρήματα στα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, υποστηρίζοντας ότι:

1. Και τα τρία κινητά που φέρουν μαζί τους οι δύο στρατιωτικοί (τα δύο προσωπικά τους και το ένα υπηρεσιακό) «ερευνήθηκαν εξονυχιστικά όλο το προηγούμενο διάστημα, παρουσία του Ελληνα εμπειρογνώμονα που είχε στείλει το ΥΠΕΞ και δεν είχε βρεθεί απολύτως τίποτα».

2. Η τεχνολογία σήμερα, είναι σε θέση να εντοπίσει οποιοδήποτε στοιχείο υπάρχει στο κινητό, ακόμη και αν αυτό έχει σβηστεί από την εξωτερική μνήμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου