Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

H απάτη της δήθεν διαπραγμάτευσης των νέο-Εφιαλτών με τους συντρόφους από τη ΝΟΦ και με τον σ. Νίμετς

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ήταν στην Ποντγκορίτσα, του Μαυροβούνιο στις 2 Αυγούστου 2017, για την εναρκτήρια συνεδρίαση της συνόδου κορυφής της Αδριατικής Χάρτας. Εκεί , είπε, ότι....
του είχε γράψει η Cia ότι η Ρωσία θέλει να «αποσταθεροποιήσει» τα Δυτικά Βαλκάνια και να αποκόψει την περιοχή από τη Δύση, όπου βρίσκεται, το μέλλον της.

Ανάμεσα στους «ηγέτες» των οποίων έσφιξε τα χέρια ο Πένς ήταν και ο Ζόραν,

ο οποίος ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο του Τραμπ, ότι συμφωνούσε με την ονομασία Uppermakedonia, που του είχαν προτείνει ο Σόρος και ο πρέσβης Μπέιλι, που τον έκαναν πρωθυπουργό.

Όπως καταλαβαίνετε, από τον Αύγουστο έχουν ενημερωθεί και οι αργυρώνητοι πράκτορες των Αθηνών.

Έκτατε , προσέφεραν την «ένσταση», ότι η ονομασία θα είναι μόνο στην διάλεκτο ASNOM-Μπλάζε Κονέσκι, Gornamakedonija, χωρίς αγγλική μετάφραση.

Από τον Αύγουστο πέρασαν 7 μήνες όπου παίζεται διαπραγματευτικό θέατρο για να πειστούν οι χαζοί τηλεθεατές ότι γίνονται διαπραγματεύσεις.

Δια ταύτα, νέο-Πατριώτη Κομισάριε των Εξωτερικών σ.Κοτζιά, σβαρνούτ!

Επειδή προσπαθείς με αγνό Κνίτικο ενθουσιασμό να λύσεις το πρόβλημα των αμερικανών και του ΝΑΤΟ, σου προτείνω να εγκαταλείψεις τους γεωγραφικούς προσδιορισμούς, (που είναι όλοι αλυτρωτικοί), και να στραφείς σε πολιτικούς προσδιορισμούς erga omnes, που νομίζω ότι θα σας λύσουν το «ονοματολογικό» πρόβλημα.

(Το βαθύ ιστορικό και το πολιτικό πρόβλημα έτσι και αλλιώς το περιπλέκετε).

Έχω τη λύση: Σύνθετη ονομασία με πολιτικό προσδιορισμό και με ΑΣΝΟΜ και με ΝΑΤΟ, που είναι το ίδιο «συνδικάτο».

Μετά από μελέτη και ανάλυση, κατέληξα στην ακόλουθη διπλή πρόταση, που προστατεύει την «ταυτότητα» των εγγονών του Τίτο, και θα άρσε και στον Πενς.

-ASNOMakedonija (NATO) ή

-NATOMakedonija (ASNOM)

Για Clopyright χρήση προτείνω το «made in novartismakedonija».



Σπυρίδων Χατζάρας



http://deltio11.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου