Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Αυτοκρατορική εμφάνιση Ερντογάν στο συνέδριο του ΑΚΡ

Ένα ακόμη εθνικιστικό σόου από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του από το Αφιόν Καραχισάρ, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του στο...
6ο τακτικό συνέδριο του ΑΚΡ , στην οποία ανέφερε ρητώς και κατηγορηματικώς ότι η χώρα του κινείται για το «κόκκινο μήλο» ( δηλαδή την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας αλλάζοντας τα σημερινά σύνορα και εις βάρος Ελλάδος-Βουλγαρίας ) ενώ υπενθύμισε και πάλι την συνθήκη της Λωζάνης «η οποία βάζει εμπόδια στην πορεία αυτή» .

Εντογάν: Ότι δεν κατάφεραν, τότε την 15η Ιουλίου προσπαθούν τώρα ( ΗΠΑ). Τότε ότι έκαναν το έκαναν με σκοπό να διαταράξουν τα οικονομικά του έθνους, το έκαναν για να μας διαλύσουν αλλά έφαγαν «χαστούκι».

Οι δειλοί δεν μπορούν να χτίσουν μνημείο νίκης. Το ξέρουν αυτό. Λοιπόν, τι λέει ο Μωάμεθ σε όσους δίνουν συνεντεύξεις σε τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης; ότι «πηγαίνουν από πανηγύρι σε πανηγύρι».

Την ίδια στιγμή, τι λέει ο Μωάμεθ ; Ο στόχος είναι κόκκινο μήλο. Το κόκκινο μήλο δεν είναι ένα συγκεκριμένο σημείο, δεν είναι ένα σημείο που τελειώνει, αλλά είναι το όνειρο . Εμείς θα συνεχίσουμε λοιπόν να βαδίζουμε με αυτόν τον τρόπο, έως το τέλος με την άδεια του Αλλάχ».

Θα έχουμε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Τουρκία με μεγαλύτερα όρια και σύνορα αλλά και μια ισχυρή παρουσία στη διεθνή σκηνή στην οποία κάθε βήμα μας θα γίνεται και πιο δυναμικό .Το γεγονός είναι ότι ο αγώνας αυτός μπορεί να συνεχιστεί με αδιάκοπο και αποφασιστικό τρόπο και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι κάνουμε τα καθήκοντά μας σωστά.

Πρέπει να εργαστούμε πέρα από τα σύνορα μας να πεθαίνουμε ως μάρτυρες πληρώνοντας το χρέος μας με τη ζωή μας , πολεμώντας για το μέλλον μας.

Περίπου 1595 τρομοκράτες έχουν έχουν εξουδετερωθεί με την επιχείρηση «κλάδος ελαίας» .

Δεν θέλουμε και δεν ξεχνούμε τις απώλειες μας, καθώς δεν ξεχάσαμε την συνθήκη της Λωζάνης. Ενώ δεν έχουμε ξεχάσει τα βήματα που έχουμε κάνει για την ενσωμάτωση μας με τη διεθνή κοινότητα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά δεν έχουμε ξεχάσει το ύπουλο τρόπο που μας οδήγησαν τότε το 1922 . Φυσικά, δεν θα ξεχάσουμε ούτε τα μυστικά, τις ανοικτές προδοσίες, τα ψευτιά και την υποκρισία της δύσης .

Έχουμε θέτει τα θεμέλια της νέας Τουρκίας του 2071 . Επί του παρόντος, υπάρχει μια Τουρκία στην οποία πετούν τουρκικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και πολεμικός εξοπλισμός.