Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Έχει δίκιο ο Λοβέρδος

"Ο κ. Παπαδημητρίου είναι από τους Έλληνες της αλλοδαπής που "τιτιβίζουν" γύρω από κυβερνήσεις -Έγινε υπουργός ανάπτυξης άνθρωπος που είναι ...
κατά του ευρώ"
(πράγματι, ο ίδιος και το ίδρυμα Levy του οποίου είναι πρόεδρος προωθούσαν μελέτες για τη χρήση παράλληλου νομίσματος κι άλλες τέτοιες φαεινές ιδέες)


"Η περίπτωση Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου έχει μία ιδιαιτερότητα: το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί αιτήθηκαν για να πάρουν το επίδομα, ενώ είναι πλούσιοι. Θα μπορούσαν οι ίδιοι προσωπικά, να μην είχαν αιτηθεί. Δεν είναι το κορυφαίο, αλλά είναι χαρακτηριστικό της διπλής ηθικής" δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.



"Ο κ. Παπαδημητρίου είναι από αυτούς τους Έλληνες της αλλοδαπής που "τιτιβίζουν" γύρω από κυβερνήσεις. Υποστήριζε τον Γιώργο Παπανδρέου στο παρελθόν. Να σας θυμίσω για το πάρτι της δραχμής τον Ιούνιο του 2015...

Μιλάμε για έναν άνθρωπο πλούσιο, που λόγω φιλότιμου, γιατί μιλάμε για ανθρώπους με πολύ μεγάλο βαλάντιο, θα μπορούσε να μην ζητάει το ενοίκιό του.
Εμένα με νοιάζει, που ένας άνθρωπος, που είναι εναντίον του ευρώ, γίνεται υπουργός ανάπτυξης. Μιλάμε για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ της διπλής ηθικής, άλλη για εσάς, άλλη για εμάς."

"Οι άνθρωποι που βάλαμε εμείς στην κυβέρνηση τότε, επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, οι εξωκοινοβουλευτικοί, που ερχόντουσαν από την περιφέρεια, μας έλεγαν ότι δεν τα βγάζουν πέρα, ήταν άνθρωποι που δεν είχαν μεγάλο βαλάντιο.
Αλλά τότε Σαμαράς και Βενιζέλος ήταν ανένδοτοι, έλεγαν δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια ρύθμιση. Μόλις ήρθαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, της διπλής ηθικής, άλλα για σένα, άλλα για μένα, το πέρασαν αμέσως, το καλοκαίρι του 2015, το πρώτο εξάμηνο της θητείας τους. Από τα μεγάλα προβλήματα που είχε η χώρα, αυτό βρήκαν να λύσουν" κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου