Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ανοιχτή επιστολή στον Trump από Έλληνα της Αιγύπτου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ


Προς κ DONALD TRUMP -PRESIDENT OF USA

Αγαπητε Donald

τα Σκοπια , ενα κρατιδιο με 500.000 κατοικους που απαρτιζεται απο τσιγγανους-Σλαβους-Αλβανους-κλπ και σε εκταση ειναι σαν την μιση Πελοποννησο μας.

Επειδη θελω ειλικρινα να σε βοηθησω στο εργο σου για το ονομα των Σκοπιων σου αποστελλω αυτην την ανοικτη επιστολη, ωστε να μη σε "παραμυθιαζουν' οι σκοπιανοι, και να σου κανουν πλυση εγκεφαλου προσπαθωντας να σε πεισουν οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν "Σκοπιανος." και οτι τα Σκοπια ονομαζονται "μακεδονια"

Φταιτε βεβαια και σεις αφου το ετος 1992/1993 οταν διαλυετο η Γιουγκοσλαβια πιασατε "Κωτσο" τον τοτε Δημοσιοσχεσιτη Ελληνα πρωθυπουργο κ.Μητσοτακη και συμφωνησατε να ονομασθουν τα Σκοπια σαν "πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας' 'F.Y.R.O.M", χωρις να λαβετε υπ'οψιν τα τοτε καθημερινα πανελληνια συλλαλητηρια εντος και εκτος Ελλαδος.

Τι σημανει FYROM ??
FORMER YUGOSLAVIAN REPUBLIC OF MACEDODIA ενω απο πουθενα στην Ιστορια ΔΕΝ προκυπτει Η Ελληνικη καταγωγη των Σκοπιανων σαν Ελληνες αφου ως γνωστον η Μακεδονια ειναι μια και ειναι Ελληνικη με πρωτευουσα την Θεσσαλονικη

Τοτε εγινε το πρωτο μεγαλο λαθος της τοτε Δημοσιοσχεσιτικης Κυβερνησης του Κ Μητσοτακη (πλην του τοτε ΥΠΕΞ κ Σαμαρα)

Εκτοτε οι Σκοπιανοι απο την λεξη F.Y.R.O.M κρατησαν μονο το R.O.M (REPUBLIC OF MACEDONIA) και με την βοηθεια της τοτε κυβερνηση σας (BUSH ADMINISTRATION) και του Σκοπιανου "λομπυ" στις ΗΠΑ το οποιο ως γνωστο χρηματοδοτειται απο την Τουρκια, καταφεραν οι σκοπιανοι να αναγνωριστουν απο 134 κρατη σαν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αλλα και να αναφερονται με αυτο το ονομα στο NATIONAL GEOGRAPHIC , σε ολους τους χαρτες, και στα τουριστικα φυλλαδια και αρχιζαν και εστηναν αδριαντες του Μ Αλεξανδρου σε πλατειες και ονομαζαν αεροδρομια με το ονομα του στρατηλατη μας,.

Με αυτο το πρωτο "Μεγαλο Φιασκο" της τοτε Ελληνικης Κυβερνησης (1991-1993) αποδεχομενοι (χαρι δημοσιων σχεσεων) το ονομα ΦΥΡΟΜ , και ενω οι Σκοπιανοι αυτοβαπτιστηκαν σαν "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΕΛΕΩ ΤΗΣ ΤΟΤΕ Ν.Δ , καταφεραν οι Σκοπιανοι να πεισουν τους "απανταχου γης ανιστορητους" οτι " Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΦΥΡΟΜ) και ολα τα βελη να στρεφονται κατα της Ελλαδος σαν δηθεν επιδοξοι κατακτητες, ενω οπως γνωριζεις η Ελλαδα δεν διεκδικει τα Σκοπια, διεκδικει μονο την Ελληνικη ιστορια της

Σου αποστελλω ενα μικρο βιογραφικο σημειωμα του Ελληνα στρατηλατη μας, και παρακαλω να το δωσετε σε τοπικα σας ΜΜΕ -εφημεριδες -σχολεια ,ωστε να μαθει λιγη Ελληνικη ιστορια ο ανιστορητος, πολυχρωμος -λαος σας ,και αν θελετε παρακαλω πληροφορειστε τον τεως προεδρο σας κ Ομπαμα αλλα και τον πρωτεργατη αυτης της "απατης των σκοπιανων" τ.Προεδρο των ΗΠΑ κ Bush o οποιος αν θυμαστε ,ειχε εκλεγει με διαφορα μολις 325 ψηφων και ο οποιος (προεκλογικα) σε συνεντευξη Αμερικανου δημοσιογραφου ερωτηθηκε , "ποιος ειναι ο προεδρος του Azerbaitzan ?" , απηντησε οτι δεν γνωριζει!!! (ποσο μαλλον γνωριζε η γνωριζει για τον Ελληνα στρατηλατη μας!!).

Δεν σε επεισε ακομα η δηλωση σε ολα τα διεθνη ΜΜΕ του πρωην προεδρου της "Βαρντασκας" Κιρο Γκλιγκορωφ ο οποιος δηλωσε κατηγορηματικα οτι " ΔΕΧ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ που εγκατεσταθηκαν στην περιοχη τον 6 αιωνα μ.χ?

Αυτα δεν τα δηλωσε καποιος απλος πολιτης της Δημοκρατιας της Βαρντασκας, αυτα τα δηλωσε ο ανεγνωρισμενος πρωην προεδρο της.

Ιδου το βιογραφικο σημειωμα του Μεγαλου Ελληνα στρατηλατη μας, τον οποιον αγαπητε φιλε Μαθιου απεκαλεσες καποτε " σφαγεα των λαων"

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΟΝΟΜΑ ¨ Αλεξανδρος ο Μεγας
ΥΠΗΚΟΟΤΗΣ ¨ Ελληνικη
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ¨ 356 Π.χ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ¨ ¨ Πελλα Βορειου Ελλαδος- Νομου Μακεδονιας
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ¨ Φιλιππος Β' (του Αμυντα)Ελλην της Β Ελλαδος
ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ Ολυμπιας (Ελληνιδα εξ Ηπειρου-Ελλας)
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Βασιλευς-Στρατηλατης-μεγας εκπολιτιστης τουρκο- αραβων και ασιατων

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ¨¨Τα της εκεινης εποχης διδαχθεντα γραμματα απο τον πρωτο δασκαλο του Ελληνα -Ακαρνανα Λυσιμαχο και αργοτερα σε ανωτερες σπουδες απο τον Ελληνα Φιλοσοφο Αριστοτελη

ΓΛΩΣΣΕΣ : Ελληνικα (αρχαια)

ΟΝΟΜΑ ΣΥΖΥΓΩΝ (4) (ολες Περσιδες¨) ¨"
1η Βαρσινη το γενος Αρταβαζου, 2η Ρωξανη το γενος - Οξυαρτου,
3η Στατειρα το γενος –Δαρειου 4η Παρυσατιδα το γενος -Ωχου

ΧΟΜΠΥ¨ : Εκπολιτισμος απολιτιστων λαων, διαδοση Ελληνικου πνευματος και γλωσσας.πολυγαμια, (με σκοπο να γεννηθουν περισσοτεροι Ελληνες)

ΣΧΕΔΙΑ ¨ ¨Οριστική κυριαρχία στην Ασία, χωρις σφαγες αμαχων , αλλά με την συμμείξη Ελλήνων και λαων για την διαμόρφωση Ελληνοασιατικής αυτοκρατορίας, της οποίας στοιχείο θα ήταν ο Ελληνικός πολιτισμός

Πες μου λοιπον Αγαπητε Ντοναλντ ποιους λαους εσφαξε, ο Ελληνας στρατηλατης μας οταν σε αυτην την προσπαθεια του εκπολιτισμου των λαων πολεμουσε τους ενστολους στρατιωτες αυτων ,και οχι αθωους πολιτες και δεν εσφαζε γυναικοπαιδα, ουτε εκαψε πολεις.

Σεις αγαπητε Ντοναλντ εκπολιτισατε κανενα λαο?

Ηταν "εκπολιτισμος" οι ατομικες βομβες που ριξατε στην Χιροσιμα και Ναγκασακι, κατα τον Β παγκοσμιο πολεμο , εξαφανιζοντας εν ριπη οφθαλμου 1.500.000 ψυχες συμπεριλαμβανομενων και γυναικοπαιδα -ηλικιωμενους .και καψατε κυριολεκτικα αυτες τις 2 πολεις εξαφανιζοντας τες απο τον χαρτη??

Ηταν "εκπολιτισμος" η επεμβαση σας στο Βιετναμ με εκατομμυρια αθωα θυματα?
Ηταν εκπολιτισμος η "ανοχη σας" και ο ωχαδελφισμος του φιλου σου Κισσινγκερ στην τουρκικη επεμβαση στην Κυπρο τον Ιουλιο του 1974 και μαλιστα επιτρεψατε τους Τουρκους να χρησιμοποιησουν οπλα της Τουρκιας και ΝΑΤΟ? (αν δεν το γνωριζεις ρωτα τον φιλο σου τον Σισκο που τον εστειλαν για διαπραγματευσεις)

Ειναι εκπολιτισμος να γραφετε στα παλαιοτερα των υποδηματων σας το ψηφισμα 550 του ΟΗΕ και συμβουλιου ασφαλειας (1975) το οποιο εδρευει στην χωρα σας και το οποιο διαταζει απο το ετος 1975 την αμεση αποχωρηση των τουρκικων στρατευματων κατοχης απο την Κυπρο και την επιστροφη των προσφυγων στις εστιες τους?

Ηταν εκπολιτισμος η ωμη επεμβαση σας στην Γιουγκοσλαβια με χιλιαδες θυματα χρησιμοποιωντας τν Νατοικη αεροπορικη Βαση AVIANO της Ιταλιας? οταν φυλακισαν τον Προεδρο της Γιουγκοσλαβιας και ο οποιος ΑΘΩΟΘΗΚΕ προσφατα απο το δικαστηριο της ΧΑΓΗΣ ??

Ηταν εκπολιτισμος η ανευ λογου επεμβαση σας στο Ιρακ που κατα κοινη ομολογια αρχηγων κρατων και των δικων σας μυστικων υπηρεσιων και πολιτικων ειπαν οτι -δεν υπηρχε λογος- διοτι ο Σανταμ δεν ειχε ποτε οπλα μαζικης καταστροφης οπως διατυμπανιζατε με σκοπο να αιτιολογηστε την επεμβαση σας και να αποκτησετε συμμαχους?

Ποσες πολεις ισοπεδωσατε στον Ιρακ, και ποσα γυναικοπαιδα σκοτωθηκαν και
σκοτωνονται καθε ημερα εξ' εταιτιας αυτης της ασκοπης επεμβαση σας?

Κυταξε τωρα αγαπητε Ντοναλντ ποια ειναι η διαφορα συμπεριφορας του Ελληνα Μεγαλου Αλεξανδρου στην Περσια.

Στην πόλη Σούσα, εγκαθιστά με βασιλικες τιμες την αιχμαλωτισθείσα οικογένεια του βασικού του αντιπάλου, του Δαρείου, την μητέρα του οποίου αποκαλεί o ιδιος από σεβασμό "μητέρα" και η οποία (μητέρα του Δαρείου) αργότερα όταν έμαθε ότι πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος,η ιδια αυτοκτονησε!!

Ο ιδιος διεταξε επιμελημένη ανατροφή των παιδιων του Δαρείου και εδωσε εντολή να ελευθερωθούν όλοι οι Πέρσες αιχμάλωτοι.

Εσεις αγαπητε φιλε Ντοναλντ Τραμπ , την οικογένεια του Σανταμ Χουσεΐν σε ποια πόλη την εγκαταστήσατε;? Τα παιδιά του σε ποια κολέγια τα βάλατε;?Τους αιχμαλώτους του Ιράκ τους απελευθερώσατε?
Γνωριζεις οτι Ο Μέγας Αλέξανδρος σκότωσε τον Βήσσο επειδή αυτός είχε σκοτώσει τον Δαρείο, (τον εχθρό του (Αλέξανδρου).!!!!

Εσεις αγαπητε

​President​
σκοτωσατε τον φονια του Χουσειν?
Οταν η βαβυλωνα άνοιξε τις πύλες της στο στρατό του Έλληνα στρατηλάτη τον υποδέχθηκαν σαν ελευθερωτή .Στη Βαβυλώνα χρησιμοποιησε πολλούς Πέρσες σε ανώτατες θέσεις της διοίκησης. Οι Πέρσες κυριολεκτικά τον λατρευαν και τεθηκαν στις διαταγές του.

Τους τοποθετησε σε ανώτατα στρατιωτικά και διοικητικά καθηκοντα της νέας ελληνοασιατικής αυτοκρατορίας. Θυσιάζε προς τους ελληνικούς και εγχώριους θεούς και προσελαβε τους υποταχθέντες Πέρσες στην υπηρεσία του.

Ο Μέγας Αλέξανδρος συμπεριεφερθη, όχι μόνο προς τους Πέρσες αλλά και προς άπαντες τους λαούς, όχι σαν κατακτητής, αλλά σαν ελευθερωτής, μη διαστάζοντας να αλλαξει κι αυτή ακόμα την ενδυμασία του και τους τρόπους ζωής του. Ο ίδιος αρχικά και οι εκατοντάδες με χιλιάδες στρατιώτες του παντρευτηκαν Περσίδες,.

Γι'αυτο αγαπητε Ντοναλντν οταν καποτε πας στην Περσια, θα διαπιστωσεις οτι ενα 80% αυτου του λαου , δεν διαφερει φυισιογνωμικα απο τους Ελληνες.
(Σημ Εγω πηγα 4 φορες και ειλικρινα συγλονιστηκα με αυτη την διαπιστωση)

Φανερη αποδειξη για τους στοχους εκπολιτισμου των Λαων ειναι το γεγονος οτι τον Μ. Αλέξανδρο συνόδευαν σ’ όλη του την μακρά πορεία όχι μόνο στρατηγοί, αλλά και ποιητές ,φιλόσοφοι ,γλύπτες , αρχιτέκτονες, τεχνικοί και άλλοι πνευματικοί άνθρωποι.

Αυτοί ήταν όλοι Έλληνες από Πελοπόννησο, από Θεσσαλία, από τα νησιά και από κάθε ελληνική γη. Μερικα ονόματα αυτών; Ποιητές όπως ο Αργείος Άγις ο Σικελός (Έλληνας) Κλέων, φιλόσοφοι κάθε θεωρίας, όπως ο περιπατητικός Καλλισθένης, οι κυνικοί φιλόσοφοι Ονησίκριτος και Αναξιμένης, οπαδοί δογμάτων του Δημοκρίτου, όπως ο Ανάξαρχος και ο Πύθων.
Μουσικοί που τον ακολουθούσαν επιδίδοντο σε μουσικούς αγώνες, ενώ υποκριτές θεάτρου έπαιζαν τ’ αρχαία δράματα, με ελληνοασιατικό ακροατήριο.

Έτσι Πέρσες και λοιποί Ασιάτες εμυούντο στον ελληνικό πολιτισμό .
Σεις αγαπητε President , στις επεμβασεις που κανατε σε Ιαπωνια - Βιετναμ-Ιρακ-Γιουγκοσλαβια, στειλατε μαζι με τους στρατιωτες σας, καμμια ομαδα ποιητων, γλυπτων, αρχιτεκτονων ,τεχνικων, μουσικων και αλλων πνευματικων συμπατριωτων σας??
Η στειλατε μονο αναλυτες πετρελαιων -κερδοσκοπους-μισθοφορους λεγεωναριους-τυχοδιωκτες- βιαστες και "πιτσικομηδες" των λιμανιων?

Εις οτι αφορα την Ελληνικοτητα του Μ Αλεξανδρου γνωριζεις οτι ο πρόγονός του και συνονόματός του Αλέξανδρος Α΄ (περίπου έναν αιώνα παλαιότερός του) έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Ολυμπία, στους οποίους ελάμβαναν μέρος απόκλειστικά Έλληνες και μονο ?

Εχεις υπ'οψιν σου την επιστολη που εστειλε ο Ελληνας στρατηλατης στον Δαρειο αποσπασμα της οποιας παραθετω¨προς ενημερωση δικη σας και των φιλων σας σκοπιανων αποδεικνυοντας οτι ειναι Ελληνας?

« εγώ δεν των Ελλήνων ηγεμών καταστείς και τιμωρήσασθαι βουλόμενος Πέρσας…».

-Βεεπετε οτι ο ιδιος δηλωνει "Ελληνας ηγεμων" και οχι ηγεμων Σλαβων Σκοπιανων η Βαρντασκανων

-Ευελπιστω οτι αφου ελεξετε με τους ιστορικους σας ,την γνησιοτητα των ανωτερω γεγονοτων,θα πεισθειτε οτι ¨"
Ο μεγας Αλεξανδρος ηταν ενας μεγαλος Ελληνας-εκπολιτιστης και οχι Σκοπιανο-γιουγκοσλαβος τυχοδιωκτης.

- Κριμα που πεθανε τοσο νεος, αν ζουσε περισσοτερο , ισως οι λαοι σημερα ζουσαν καλλιτερα και ισως μιλουσαν ολοι Ελληνικα.
Ισως και η χωρα σας σημερα, να την ελεγαν "ΕΛΛΑΔΑ"

Και τελος οπως ειχα ξαναγραψει αν θελεις να τα εχετε καλα με τους Σκοπιανους φιλους σας μπορεις να αποδεχθεις και να αποδεχθουμε ολοι την μετονομασια των Σκοπιων σαν " REPUBLIC OF MONKEYDONIA " ετσι πιστευω να ησυχασουν και να μπουν στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαικη ενωση με αυτο το ονομα

Σε Χαιρετω -
Γ.Δ
Αλεξανδρεια (Αιγυπτου)
Μεγαλη πολη του Μ.Αλεξανδrou