Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Έσπασαν στο ξύλο τον μαθητή που κατήγγειλε τον καθηγητή του για "αριστερή προπαγάνδα"

Ε, έπρεπε να το περιμένει. Η αριστερά απαντά πάντα με ασύμμετρη βία, όταν απειλείται. Περιμένουμε τους....
γενναίους "παιδαγωγούς" που σήκωναν με ενθουσιασμό το θέμα, να μας εξηγήσουν τι έχουν να του πουν του παιδιού. Δεν βαρέθηκαν να τρώνε ΑΓΡΙΟ ξύλο οι "πατριώτες"; Γιατί σηκώνετε κεφάλι, αφού στο τέλος ΠΑΝΤΑ τρώτε ΑΓΡΙΟ ξύλο. Το λίγο ξύλο δεν πειράζει, το ΑΓΡΙΟ που τρώτε συνεχώς βλάπτει. Οι αριστεροί δεν δέρνουν απ΄τα πληκτρολόγια, δέρνουν από κοντά. Όποιος τους πάει κόντρα, πρέπει να είναι έτοιμος για ΑΓΡΙΟ ξύλο. Αν δεν είσαι ΜΗΝ ξεκινάς !
Ετοιμάζουν οι πατριώτες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, λες και βρισκόμαστε στο 1992. Από τότε, παλικάρια μου, έχει οργανωθεί ένας τεράστιος στρατός αιμοβόρων κτηνών στην Ελλάδα, με χρηματοδότηση από ιδρύματα του Σόρος, που αποτελείται από πάνω από 5.000 επαγγελματίες άνοιωθους δολοφόνους, που αυτοαπακαλούνται "αντεξουσιαστές" κι έχουν συμμετάσχει δεκάδες φορές ο καθένας σε "αντισυγκέντρωση", έχουν χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης στο "χτύπα και φεύγα" και καρδιά γεμάτη με μίσος. Αν δεν είσαι γεμάτος μίσος, δεν δέρνεις έτσι ένα παιδί. Εσείς δεν θα το κάνατε ποτέ, αυτοί θα το κάνουν πάντα χωρίς καμία απολύτως τύψη και ενδοιασμό. Χαρά τους δίνει να βλέπουν αιμόφυρτους πατριώτες.
Καλά, σχεδιάζετε εσείς συλλαλητήριο , αλλά αν πάρουν εντολή να σας το χαλάσουν τα τάγματα εφόδου της Νατοϊκής αριστεράς, τι θα κάνετε; Εσείς, ξέρετε την τακτική "φόρα κουκούλα, χτύπα πισώπλατα και εξαφανίσου"; Όχι ! Τι θα γίνει αν διαταχθούν να κάνουν αντισυγκέντρωση;
Με ελληνικές περικεφαλαίες στο facebook, δεν τρομάζει αυτός ο στρατός φανατικών και πολύ καλά εκπαιδευμένων δολοφόνων....



Ένας μαθητής από το 1ο νυχτερινό Λύκειο Θεσσαλονίκης ξυλοκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από αγνώστους και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Το συμβάν έρχεται σε συνέχεια την άρνησης του μαθητή να παρακολουθήσει τα μαθήματα συγκεκριμένου καθηγητή, καταγγέλοντάς τον για «αριστερή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στα παιδιά».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο της Εγνατίας Τηλεόρασης: