Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Μια εκτίμηση για το Συλλαλητήριο

Άντε, η ΕΡΤ είναι κάτω από το ουροποιητικό-αναπαραγωγικό σύστημα του εκάστοτε πρωθυπουργού. Ειδικά αυτού που....
την άνοιξε όπως έκλεισε, με τα ίδια συνδικαλιστικά λαμόγια να βρίσκονται στη θέση τους.

Τόσο κάτω που ακόμη και η τοπική ΕΤ3 δεν κάλυψε ζωντανά -ως όφειλε- κάτι τόσο μαζικό που αφορούσε την πόλη στην οποία εδρεύει και προτίμησε να αναδείξει τα της #Μακεδονίας με την εκπομπή "Κυριακή στο χωριό"

Άντε, o Alpha του Κοντομηνά που πήρε θέση για 50.000 κόσμο και το STAR που το έπαιξε δεύτερο θέμα με γραφικό τρόπο και αναφέρθηκε μόνο σε εκτίμηση της αστυνομίας για 90χιλ. έχουν τους λόγους τους.

Το κανάλι του Ιβάν, το Epsilon, αυτό ντε, που θα δημιουργήσει και καλά στη #Θεσσαλονίκη με ντόπιους δημοσιογράφους, δεν μπορούσε -εκτάκτως- να στείλει τον Μένιο Φουρθιώτη (αυτόν που θα έδιωχνε) να καλύψει το #συλλαλητήριο;

Υ.Γ.
Την πιο αντικειμενική, σωστή και κοντά σε αυτό που πρεσβεύει και πρέπει να είναι η δημοσιογραφία, παρουσίαση την έκανε ο ΣΚΑΙ.

Με αναφορά και στην εκτίμηση των διοργανωτών για 400.000, 970 λεωφορεία και άλλα 270 που "κόλλησαν" στα Μάλγαρα (λόγω εντολών της αστυνομίας, την ξέρουμε καλά εμείς οι Ηρακληδείς αυτή την τακτική της απαγόρευσης ελεύθερης μετακίνησης εντός της επικράτειας της εκάστοτε κυβέρνησης, ας την μαθαίνουν και άλλοι) αλλά και με γραφικό που έδειχνε από που μέχρι που είχε κόσμο. Από τις πύλες του λιμανιού μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Γραφικό που ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα και εμμέσως πλην σαφώς δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία στην εκτίμηση των διοργανωτών, από το ραβασάκι που πήρε στο χέρι και "μοίρασε"στα ΜΜΕ κάποιος καρεκλοκένταυρος γαλονάς...

υ.γ. 2
(Όταν φτάνει η ξένη γυναίκα σου να απορεί, πως γίνεται να μην δείχνει κανένα κανάλι live αυτό το εντυπωσιακό γεγονός που συμβαίνει στη πόλη, είναι δύσκολο να εξηγήσεις πως, ειδικά στην Ελλάδα, όταν κάποια πράγματα παραείναι ενδιαφέροντα, ΜΜΕ και ΑΡΔ συνήθως ρωτάνε κάποιους τρίτους τι να κάνουν και αυτοί οι τρίτοι συνήθως ενδιαφέρονται αυτά να μην αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον)

https://www.facebook.com/haris.tz/posts/10215639881413977