Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Ν.Τραμπ έδωσε το πράσινο φως για άμεσο και ισοπεδωτικό πλήγμα στη Β.Κορέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε το πράσινο φως ώστ να εφαρμοστεί το σχέδιο επίθεσης άμεσα και κυρίως αιφνιδιαστικά ώστε ....
να μην δοθεί η ικανότητα αντίδρασης στη Β.Κορέα.Εντωμεταξύ η Β.Κορέα βρίσκεται πολύ κοντά σε νέα εκτόξευση διηπειρωτικού ή ακόμη και δορυφόρου μέσα στο ερχόμενο σαββατοκύριακο γεγονός που θα μας βάλει στην τελική ευθεία Αμέσως μετά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter προετοιμάζοντας το έδαφος για επίθεση κατά της Β.Κορέας.

Το βίντεο κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και παραπέμπει όπως εκτιμούν πολλοί σε στρατιωτικό κτύπημα κατά της Βόρειας Κορέας.

Με τίτλο «Εγώ τα έλεγα εδώ και καιρό», το βίντεο ξεκινά με δηλώσεις του πρώην προέδρου Μπίλ κλιντον αναφορικά με συμφωνία για τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας, συνεχίζει με δηλώσεις του ίδιου του Τραμπ πριν από 18 χρόνια ο οποίος έλεγε για τους κινδύνους των πυρηνικών και τελειώνει με δηλώσεις του υπουργού άμυνας Τζέιμς Μάττις ο οποίος σχολιάζει την τελευταία και μεγαλύτερη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου της Βόρειας Κορέας.

Donald J. Trump

✔@realDonaldTrump

I've been saying it for a long, long time. #NoKo

9:20 PM - Dec 28, 2017