Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ηχητικό - Ντοκουμέντο: Οι τελευταίες κραυγές του κρατούμενου Ρομά λίγο πρίν πεθάνει μέσα στο αστυνομικό τμήμα Φυλής

Για πρώτη φορά βγαίνει στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του ...
άντρα που ξεψύχησε μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Ο 62χρονος Ρομά ακούγεται να φωνάζει τον αστυνομικό για να τον βοηθήσει, αλλά δεν υπάρχει απάντηση. Το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana Live» στο Έψιλον «κρατάει» μόλις 12 δευτερόλεπτα, για αυτό και δεν μπορεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην εκπομπή ότι ο άνθρωπος δεν ένιωθε καλά από την Κυριακή και κανείς δεν του έδινε σημασία με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει την Τετάρτη (13.12.2017).

Ο μάρτυρας είπε στην εκπομπή ότι ο Ρομά πέθανε από ασφυξία, καθώς δεν δούλευε ο εξαερισμός στο κρατητήριο, στο οποίο ήταν 8 άτομα, τα οποία κάπνιζαν ασταμάτητα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική. Ο άνθρωπος πέθανε από την κάπνα. Η Τατιάνα Στεφανίδου, ψέλισε "και γιατί δεν σταματήσατε να καπνίζετε, αφού ο άνθρωπος επί ώρα φαινόταν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά;", αλλά η απάντηση ήταν περίπου "δεν άκουσα τι με ρωτήσατε, φταίει το κράτος και η αστυνομία". Κανείς συγκρατούμενός του δεν είχε τη στοιχειώδη ανθρωπιά να σταματήσει να καπνίζει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ σε ένα χώρο 10 τ.μ. αλλά ...φταίει το κράτος. Πάλι καλά που δεν είπε ότι φταίει το μνημόνιο!

Επίσης ο μάρτυρας, ξέχασε να πει ότι ενώ "πέθαινε αβοήθητος ο άνθρωπος" , ο ίδιος που τον κατέγραφε τραγουδούσε και μαγνητοφωνούσε τις επιδόσεις του στο κινητό του και μετά έδωσε το ηχητικό στην "κυρία Τατιάνα". Ε, φταίει το μνημόνιο... Ο λαός δεν φταίει ποτέ....