Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Σούργελο: 32 χρόνια μετά "θυμήθηκε" ότι ο Ντάστιν Χόφμαν χούφτωνε το στήθος της

Με αφορμή πραγματικά σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, όλες όσες δεν έκαναν καριέρα, βρήκαν τρόπο να πάρουν το "δεκάλεπτο δημοσιότητας". Κάθε.....
αποτυχημένη, ξεχασμένη, σιτεμένη πια σταρλετίτσα, "θυμάται" ξαφνικά και καταγγέλει παρενόχληση.

Στη φωτο φαίνεσαι πανευτυχής καλή μου. Γιατί δεν διέκοψες τότε τη φωτογράφιση να του αστράψεις μια σφαλιάρα, αν ήταν παρενόχληση; 32 χρόνια μετά θυμήθηκες ότι ήταν κακή πράξη;Μια νέα καταγγελία κατά του Ντάστιν Χόφμαν για σεξουαλική παρενόχληση έρχεται να προστεθεί στη λίστα που άνοιξε και γι' αυτόν.

Η ηθοποιός Κάθριν Ρόσετερ τον κατηγορεί πως άφησε «βρόμικα αποτυπώματα» στην ψυχή της, αγγίζοντας το στήθος της για μήνες σε κάθε ευκαιρία που φωτογραφίζονταν μαζί.

Η 66χρονη ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με τον Χόφμαν στη θεατρική μεταφορά του έργου «Ο θάνατος του εμποράκου» το 1983, αλλά και στην ομώνυμη τηλεταινία το 1985, παίζοντας την ερωμένη του. Τον κατηγορεί ότι της χούφτωνε το στήθος τα βράδια ανάμεσα στις σκηνές και όταν φωτογραφίζονταν.

«Με ταπείνωνε και με εξευτέλιζε για μήνες» δηλώνει στο «The Hollywood Reporter» η ηθοποιός, που παρότι έκανε τα πάντα για να τον σταματήσει, ο Χόφμαν συνέχιζε απτόητος, φτάνοντας να της σηκώσει το φόρεμα μπροστά στο συνεργείο. Παραχώρησε μάλιστα στο περιοδικό και μια φωτογραφία-ντοκουμέντο για του λόγου το αληθές.