Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ είδηση για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία !!!

Πραγματικά, είναι απίστευτο !

Ας κάνουμε μια μικρή εισαγωγή:



Οι περισσοτεροι από σας, θα έχετε λάβει κάποια στιγμή, ενα e-mail, απο καποιον -υποτιθεται- αξιωματουχο της ...Νιγηριας, ο οποίος σας λεει ότι κληρονομησε κάποιες δεκαδες εκατομμυρια δολαρια, κι αν τον βοηθήσετε να τα βγάλει στην Ευρώπη, θα σας δωσει μια γενναία προμηθεια. Η απατη αυτή, ονομαστηκε "Νιγηριανη απατη".

Ε, λοιπόν και η υπόθεση των πυρομαχικων, φαινεται πως ξεκινησε ως τετοια απατη !

Διαβάστε αυτο:

 «Τους τελευταίους μήνες, η εμπορική υπηρεσία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία έχει παρατηρήσει μια αύξηση του αριθμού των αμερικανικών επιχειρήσεων που λαμβάνουν ανεπιθύμητες αλλά φαινομενικά ελκυστικές επιχειρηματικές προτάσεις από οντότητες που μεταμφιέζονται ως κυβερνητική υπηρεσία της Σαουδικής Αραβίας. 
Σε πολλές περιπτώσεις, οι απατεώνες παρουσιάζονται ως εργαζόμενοι με την Σαουδική κυβέρνηση που αναζητά έναν δυνητικό εταίρο για να συμμετάσχει σε προσοδοφόρες δημόσιες προμήθειες στο Βασίλειο. 
Αυτοί οι απατεώνες χρησιμοποιούν στις επικοινωνίες τους επιστολόχαρτα επίσημης εμφάνισης, ιστότοπους, γνωστά ονόματα κυβερνητικών και επιχειρησιακών στελεχών και συνηθισμένη γλώσσα διατύπωσης και διαδικασίες διαγωνισμού / προμηθειών για να δώσουν την εντύπωση της νομιμότητας.
Οι εταιρείες των Η.Π.Α. συμβουλεύονται εντόνως να ελέγχουν προσεκτικά και να διερευνούν τέτοιες "προσφορές" και "οντότητες" προτού προβούν σε πληρωμές, αποστολή  δειγμάτων  ή δεχθούν άλλες δεσμεύσεις».

και τώρα, ολοκληρο το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Αντιπτέραρχου, εδώ