Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

Εκτός Μουντιάλ μετά από 60 χρόνια, η ψόφια Ιταλία

Μέγα κάζο για την τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια! Η Σουηδία άντεξε στο "San Siro" αποσπώντας λευκη ισοπαλία και .....
με το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Σόλνα έκλεισε θέση για τα γήπεδα της Ρωσίας, αφήνοντας την Ιταλία εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια

Συγκλονιστική στιγμή στο «Σαν Σιρο» μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ 2018. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και.. αποχαιρέτησε την «σκουάντρα ατζούρα».

Είχε ανακοινώσει πως το Μουντιάλ της Ρωσίας θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με την Ιταλία. Η «σκουάντρα ατζούρα» όμως αποκλείστηκε από την Σουηδία κι έτσι έφτασε η ώρα για το μεγάλο «αντίο» του Τζιανλουίτζι Μπουφόν!Ο 40χρονος τερματοφύλακας της

Γιουβέντους «λύγισε» on camera

«Έχουμε υπερηφάνεια, δύναμη και θα σηκωθούμε όπως κάνουμε πάντα. Αποχωρώ απ’ την εθνική ομάδα. Μία αγκαλιά σε όλους, ειδικά σ’ αυτούς που μοιραστήκαμε το υπέροχο ταξίδι. Το τελευταίο παιχνίδι μου ήταν θέμα χρόνου. Τα δάκρυα δεν είναι για εμένα. Είναι για τον αποκλεισμό της Ιταλίας απ’ το Μουντιάλ», δήλωσε ο Μπουφόν.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.