Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Τι έγινε Αλέξη; Στρατόκαβλος;


Άν φορούσε τέτοια σχολή ο Καραμανλής ή ο Σαμαράς, θα ούρλιαζαν σαν...
γάτες που σέρνουν, οι εφημεριδες της αριστεράς και της υποκρισίας του υποκριτικού ΣΥΡΙΖΑ. "Μεσαίωνας", "σκοταδισμός" "πατρις θρησκεία οικογένεια" κι άλλες τέτοιες πίπες με τις οποίες δηλητηρίαζαν επί χρονια οι πατσαβουροφυλλάδες το εθνικό φρόνημα.
Σήμερα;
Αυτοί οι γελοίοι υποκριτές διαμόρφωσαν την πολιτική ατζέντα επι 40 χρόνια, ελλείψει αντιπάλου, που θα τις σβέρκωνε και θα τις έλεγε "σταματήστε πια με τις μπούρδες σας ρε καραγκιόζηδες!"
Αλλα συνέβαλε σε αυτό και η "φιλελεύθερη παράταξη", που πάντα τσιμπούσε κι έπαιζε το παιχνίδι "προοδευτικοί - σκοταδιστές" όπως πρόσφατα στη συζήτηση για την "ταυτότητα φυλου". Ο Κυριάκος Μητοστακης τσιμπησε βλακωδώς και προσπάθησε στη Βουλή να τους αλλαξει "γνώμη", δίνοντάς τους την ευκαρία να τον χλευάζουν και δίνοντάς τους παράσημα για τις υποκριτικές ιδεοληψίες τους.

Την υποκρισία με τις "δυναμεις καταστολής" που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, την ξέχασαν κιόλας οι αριστερές πατσαβουροφυλλάδες της υψηλής αυνανιστικής διανόησης.
Λάρισα: Σιδερόφρακτοι "μπάτσοι" της αριστεράς εμποδίζουν διαδηλωτες
να εκφρασουν την αγάπη τους στον κ.Τσίπρα


Φ.Μ.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.