Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Στέλεχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας !

Όχι δεν το αποκαλύπτει το makpress, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το αποκαλύπτει !!!!
Voila:


Η εκτελεστική εξουσία δεν παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη. Φυσικά αυτά όταν υπάρχει Σύνταγμα και Δημοκρατία στην χώρα. Αντιλαμβάνεστε ότι παρεμβαίνουν και την ελέγχουν απόλυτα και όποιος δεν κάθεται καλά Βάζουν τους δολοφόνους δημοσιογράφους να κλέβουν email δικαστών.
Καταλαβαίνετε γιατί όλη αυτή η έπαρση και το υφάκι τους.
Προκειται για μια κυβέρνηση που λειτούργησε εξυπηρετώντας κύκλωμα λαθρεμπορίας, καρτέλ ναρκωτικών, τρομοκράτες. Έβγαλε με νόμο από την φυλακή όλη την μαφία και επικίνδυνους κακοποιούς που έκαναν χρόνια να πιάσουν.
Πρόσφατα εξυπηρέτησαν και το μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων που δρα κρυμμένο πίσω από μια τεράστια οργάνωση στην οποία μετέχει στέλεχος της κυβέρνησης.
Όλοι αυτοί τους στηρίζουν.
Γι αυτό και θα κάνουν ότι θέλουν.
Γι αυτό και θα μείνουν πολλά χρόνια.
Όλα έγιναν με την ανοχή και την ψήφο του λαού που έσπαγε πλάκα και έφτιαξε μια Βουλή όπως την θέλανε.
Και για να μην παρεξηγηθούμε όπως συνηθίζουν οι μαφιόζοι υποχρέωση να μαζέψουν εμετικούς τύπους που είχαν αφηνιάσει στο διαδίκτυο και στον τυπο είναι η ίδια η δικαιοσύνη.Μη σχολιάζετε με το κλισε "όνομα δεν έχει;". Δεν έχουμε ιδέα.
Όποιος θέλει ονόματα να πάει να ρωτήσει τη Ρέητσελ !
εδώ είναι: https://www.facebook.com/rachel.makri

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.