Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης γα την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ - "Βλακώδης η στάση Μητσοτάκη !"

Ή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ χαίρεται που ο Πρωθυπουργός αφήνοντας στην άκρη την αριστερίστικη ρητορική και....
τις πολιτικά «ορθές» ανοησίες επισκέφθηκε τις ΗΠΑ.

Ή Ελλάδα μόνον με δυναμική συμμετοχή στην συμμαχία με την θαλάσσια υπερδύναμη μπορεί να διεκδικήσει σημαντικά οφέλη για την Πατρίδα μας. Θεωρούμε επίσης αναγκαίο τον εκσυγχρονισμό των F16 της Πολεμικής Αεροπορίας μας, που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες των αξίων Αετών του Έθνους, προμάχων της ελευθερίας μας και της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Ή διατήρηση της δυνατότητας για αεροπορική υπεροχή στο Αιγαίο είναι ύψιστη προτεραιότητα για την δύναμη αποτροπής των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Ή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ στα ζητήματα αυτά έχει μόνον την οπτική του εθνικού συμφέροντος.

Ευχής έργον το καλύτερο δυνατό τίμημα και ελληνική συμμετοχή, όμως πάνω απ’ όλα προέχει το κλείσιμο της ποιοτικής και ποσοτικής ψαλίδας με τον τουρκικό επεκτατισμό.

Λυπούμαστε, δε, για την φτηνή αντιπολίτευση, που έχει άρωμα συμπλεγματικού φθόνου, από την ηγετική ομάδα της ΝΔ, που λειτουργεί ως εντολοδόχος των γερμανικών συμφερόντων σε όλα τα ζητήματα, επιλέγοντας έναν προσανατολισμό καταστροφικό για τα εθνικά συμφέροντα, με άγνοια της Ιστορίας και των διδαγμάτων της, συνέχεια της βλακώδους στάσης του Μητσοτάκη και των συνεργατών του κατά την εκλογή του κ. Τραμπ.

Φαήλος Κρανιδιώτης

Πρόεδρος Νέας Δεξιάς