Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Γιατί ξυλοκόπησαν τους 3 Ευέλπιδες τα Τάγματα Εφόδου της Ακροαριστεράς


Επίθεση από ομάδα σαλεμένων ακροαριστερών φασιστών δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Μοναστηράκι τρεις δόκιμοι ....
αξιωματικοί της σχολής ευελπίδων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των νεαρών εντόπισε τους ευέλπιδες, οι οποίοι φορούσαν πολιτικά κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και άρχισε να τους ξυλοκοπά άγρια, φωνάζοντάς τους ότι είναι "ακροδεξιοί φασίστες".

Οι τρεις δόκιμοι αξιωματικοί που ήταν με άδεια από τη Σχολή και επέστρεφαν σε αυτή, προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη μανία των νεαρών και μπήκαν σε κοντινή καφετέρια για να ξεφύγουν.

Οι πρωτοετείς Ευέλπιδες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, όπου και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρουν εκδορές και θλαστικά τραύματα, όμως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Τους ευέλπιδες επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, ο νέο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έγραψε στο Twitter:

«Επισκέφθηκα τους 3 ευέλπιδες στο 401. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους, επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων».

Πριν από την επίθεση είχε σημειωθεί ένταση στο Σύνταγμα και επεισόδια στα Εξάρχεια, ανάμεσα σε φασίστες αντιεξουσιαστές και ακροδεξιούς.

Το θέμα είναι, ποιοί "κουρδίζουν" τους ακροαριστερούς φασίστες, ποιοί τους γεμίζουν τα άρρωστα μυαλά με υποτιθέμενους "ακροδεξιούς φασίστες" και ποιοί τους κάνουν να νομίζουν ότι ανέλαβαν μια ιερή αποστολή να εξολοθρεύσουν τους "ακροδεξιούς".

Το indymedιa πάντως δίνει το διακύβευμα "να μην τους αφήσουμε να συσπειρωθούν". Οι ακροαριστεροί φασίστες, πολύ καλά εκπαιδευμένοι, ξέρουν ότι η κοινωνία θα τους καταπιεί αν συσπειρωθεί, για αυτό και -με βάση το εγχειρίδιό τους- έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο να χτυπήσουν πριν ο υποτιθέμενος εχθρός, που έχουν φτιάξει στα άρρωστα μυαλά τους, συσπειρωθεί και οργανωθεί. Για αυτό και δεν θα διστάσουν να κλιμακώσουν την τυφλή βία, εναντίον οποιουδήποτε πάει να σηκώσει κεφάλι στις επιλογές της "νέας τάξης", που υπηρετούν.