Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Το μεγαλύτερο FAKE NEWS είναι ότι "το facebook ελέγχει τα fake news"

Αυτή η μπαρούφα που βλέπετε και στην οποία θα "τσιμπούσε" μόνο ένας ΤΕΛΕΙΩΣ -και με την ιατρική έννοια- ΗΛΙΘΙΟΣ (δηλαδή πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι ή μάλλον ...μαλάκω ρε καλή μου ευαισθητούλα, για να πιστέψεις ότι άμα κοινοποιήσεις μια φωτογραφία παιδιού, θα παίρνει 10 λεπτά για κάθε κοινοποίηση;) έχει όπως βλέπετε καμιά 30αριά ΧΙΛΙΑΔΕΣ κοινοποιήσεις. Την αναφέραμε στο facebook, μαζί με...
εκατοντάδες άλλους, αλλά το facebook ..πέρα βρέχει.

Το μόνο τους ενδιαφέρον στο facebook και εκεί που έχουν παρέμβει και κατεβάσει ειδήσεις, είναι οι ψεύτικες ειδήσεις για μετανάστες. Ευθυγραμμισμένο στις προτεραιότητες της νέας τάξης, το facebook καίγεται να μην δημιουργεί κακή εικόνα για μετανάστες, πρόσφυγες και "πρόσφυγες" από μούφες.

Δεκάρα δεν δίνει για όλες αυτές τις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ, με το "κοριτσάκι που θα κάνει εγχείριση" κλπ. Μάλλον τις ενθαρρύνει κιόλας.


Eπομένως είναι fake news ότι το facebook ελέγχει την αλήθεια των "ειδήσεων".



Υ.Γ. Είναι εντυπωσιακό ότι όλες αυτές οι μάζες ηλιθίων, που ξημεροβραδιάζονται "διαδίδοντας" ΜΟΝΟ τέτοιες χοντρομαλακίες στο facebook, δεν γνωρίζουν καν το δεξί κλικ στην εικόνα και "αναζήτηση εικόνας στο google" για να δουν πού ακριβώς δημοσιεύεται η εικόνα και γιατί,
ενώ
οι πονόψυχες αυτές κυρίες, που διευκολύνουν παιδεραστές και ανώμαλους, διακινώντας φωτογραφίες παιδιών, είναι οι ίδιες που τσιρίζουν στις Τατιάνες "κρεμάλα στους παιδεραστές" !!! Μα βρε ζώον, εσύ με την ηλιθιότητα και επιπολαιότητά σου διευκολύνεις τους παιδεραστές κι άλλους ανώμαλους ! ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ !
Ε, πόσο ζώον μπορεί να είσαι για να συνεχίζεις να κοινοποιείς τέτοια;