Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Χυδαία επίθεση Τζήμερου: "κάθε Συριζαίος είναι ηλίθιος, ανίκανος, παραδόπιστος"

"Κάθε συριζαίος είναι εξίσου ηλίθιος, ανίκανος, αμόρφωτος, χυδαίος, παραδόπιστος, ιδεοληπτικός, εκτός πραγματικότητας και, φυσικά,.....
εντός μισθοδοσίας", έγραψε ο πρόεδρος της "Δημιουργία ξανά!" και φυσικά θα ακούσει τα "εξ αμάξης"

Ολόκληρο το κείμενό του:

"ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
Παράλογη θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ την απαίτηση της ΝΔ να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής. Συμφωνώ απολύτως. Ζητώντας να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής είναι σαν να παραδέχεσαι ότι αν φύγει ο Κουρουμπλής και μπει στη θέση του ένας άλλος συριζαίος θα φερθεί σωστότερα, γρηγορότερα κ.λπ. Πράγμα που καταφανώς δεν στέκει. Κάθε συριζαίος είναι εξίσου ηλίθιος, ανίκανος, αμόρφωτος, χυδαίος, παραδόπιστος, ιδεοληπτικός, εκτός πραγματικότητας και, φυσικά, εντός μισθοδοσίας. Ιδανικό θα ήταν να υπήρχε ένας μηχανισμός πολιτικής απορρύπανσης και να τους ρούφαγε όλους αυτούς με προορισμό την πολιτική χωματερή στην οποία κάποτε θα βρεθούν. Αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Άρα θα τους υποστούμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο μισθοδοσίας τους. Όποιος και νάναι υπουργός. Μην ξεχνάτε ότι πρωθυπουργός είναι κάποιος που θεώρησε ότι ο Καρανίκας είναι ικανότερος σε θέματα κρατικού στρατηγικού σχεδιασμού από τον ίδιον και τον προσέλαβε ως σύμβουλο. Για Κουρουμπλήδες θα μιλάμε τώρα;"


.....................
ΣΧΟΛΙΟ makpress:

Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί και η γενίκευση, από έναν πρόεδρο κόμματος. Ξέφυγε ο κ.Τζήμερος και θα πρέπει κατά τη γνώμη μας να ανακαλέσει αυτόν το οχετό. Ιδιαίτερα το "κάθε συριζαίος είναι αμόρφωτος" είναι μια ανόητη γενίκευση που καταντά γελοία.

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι το "εντός μισθοδοσίας". Ε, σ΄αυτό έχει δίκιο, έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το δημόσιο....