Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Άγρια δολοφονία μαθητή επειδή ήταν Χριστιανός και ήπιε νερό από λάθος βρύση !

Μέχρι θανάτου ξυλοκόπησαν 17χρονοι μουσουλμάνοι μαθητές έναν χριστιανό συμμαθητή τους σε...
ιδιωτικό σχολείο στο Πακιστάν. Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από το γεγονός πως... ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι με ενός εξ αυτών.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Βεχάρι της Παντζάμπ του Πακιστάν και θύμα είναι ο 17χρονος Sharoon Masih , ο οποίος μάλιστα φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο μόλις για τέσσερις ημέρες.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως όταν συνέβη ο ειδεχθής ξυλοδαρμός, ήταν παρών ο δάσκαλος των παιδιών, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είδε τίποτα γιατί… διάβαζε εφημερίδα!

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό σχολείο του Πακιστάν και οι γονείς του Σαρούν μάζευαν χρήματα πολύ καιρό ώστε να κατορθώσουν να στείλουν το παιδί τους εκεί, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή μόρφωση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε θύμα bullying από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του εκεί, εξαιτίας του γεγονότος πως ήταν χριστιανός.

Ένας συμμαθητής του μάλιστα φέρεται να του είχε πει:
«Είσαι χριστιανός, μην τολμήσεις να καθίσεις μαζί μας, αν θέλεις την ζωή σου»!

Το Πακιστάν είναι η πιό Χριστιανοφοβική χώρα του κόσμου. Μουσουλμάνοι Πακιστανοί δολοφονούν σε καθημερινή βάση τους ελάχιστους Χριστιανούς συμπατριώτες τους και μετά καταφεύγουν στις ....Χριστιανικές χώρες της Ευρώπης, στις οποίες βρίσκουν άσυλο και αλληλεγγύη.
Πηγές και περισσότερα:
https://www.britishpakistanichristians.org/blog/17-y-o-christian-boy-beaten-to-death-by-muslim-students-in-school
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4877138/Christian-student-beaten-death-Muslim-classmates.html
http://www.fides.org/en/news/Stop_intolerance_at_school_justice_for_Sharon_Masih

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.