Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί χάθηκαν από την επικαιρότητα οι Οικολόγοι;

Κάποτε αναστάτωναν το σύμπαν, απασχολούσαν μέχρι και πρωτοσέλιδα, όμως, από τότε που έφυγε από την επικαιρότητα ο....
Παναγιώτης Ψωμιάδης, έφυγε κι ο Τρεμόπουλος, έφυγε και η λέξη "Οικολόγοι"!

Ε, δεν είναι και πολύ τιμητικό για την υστεροφημία σας κ.Τρεμόπουλε, να σας καταγράψει η ιστορία μόνο για τις καταγγελίες σας κι όχι για κάτι που προσφέρατε. Τι θα λέτε στα εγγόνια σας όταν σας ρωτάνε "τι έκανες στα νιάτα σου παππού;" - Έκανα καταγγελίες εναντίον του Ψωμιάδη; Αυτό μόνο; Δεν θα σας θυμάται κανείς για κάτι άλλο. Το βρίσκετε καλό;

Όσο έπρεπε να πέσουν τα "κάστρα της δεξιάς" σας έπαιζαν μέρα-νύχτα τα ΜΜΕ. Θυμάστε πόσα πρωτοσέλιδα σας είχε η "Μακεδονία";. Τώρα σας ξέχασαν όλοι οι σύντροφοι. Γενικώς, όλους τους Οικολόγους, όλους τους ιδεαλιστές. Σας πέταξαν σαν στυμμένες λεμονόκουπες.

Καταλαβαίνετε τώρα ότι σας χρησιμοποίησαν, έτσι;  

Σας χρησιμοποίησαν ως εμπροσθοφυλακή, να εφορμήσετε -κορόιδα!- πρώτοι στη μάχη και να πατήσουν πάνω στα πτώματά σας, για να καταλάβουν το κάστρο και να πλιατσικολογήσουν.

Κάνατε τη "βρώμικη δουλειά" επειδή μάλλον ήσασταν ιδεολόγος, πιστεύατε αληθινά σε κάτι κι επωφελήθηκαν οι πονηροί -με τη βοήθεια λαμόγιων δημοσιογράφων-, που καμία οικολογική ευαισθησία δεν έχουν. Η μόνη τους έγνοια ήταν να καταλάβουν την εξουσία για να σιτίζονται από το δημόσιο χρήμα, καθώς είναι άχρηστοι να κάνουν οποιαδήποτε κανονική δουλειά, πλην αυτών που πληρώνονται από το δημόσιο.

Φιλικά
Β.Π.