Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

2 ΤΡΙΣ ανέβηκε η αξία των Αμερκανικών μετοχών από τότε που βγήκε ο Τραμπ

Δύο ΤΡΙΣεκατομμύρια δολάρια επιπλέον πλούτος στην Αμερική, στην Ελλάδα μόνο φόροι.
Δύο ΤΡΙΣεκατομμύρια δολάρια (2.000.000.000.000$ , 10 φορές δηλαδή περίπου το ΑΕΠ της Ελλάδας, πηγή: CNBC) ανέβηκε η αξία των Αμερικάνικων μετοχών τους τελευταίους 10 μήνες , από την εκλογή του Αμερικανού Πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Όλες οι αριστερές και σοσιαλιστικές σειρήνες που προέβλεπαν καταστροφή της Αμερικάνικης Οικονομίας, διαψεύστηκαν. Για να ευθυμήσουμε, να θυμίσουμε το εσχατολογικό μήνυμα του Εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κουμουτσάκου που έγραφε κατά την εκλογή του Τραμπ «Είναι το τέλος του κόσμου, όπως τον γνωρίζουμε» […]
Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: Δημοσιονομικός Συντηρητισμός.
Ο κ.Τραμπ μείωσε αποφασιστικά τους φόρους στην Αμερική, ελάττωσε δυναμικά την πολυνομία και τα υπεραυστηρά ρυθμιστικά πλαίσια που προκαλούν ασφυξία στην επιχειρηματική δραστηριότητα.
Στην Ελλάδα από την άλλη, ο Συριζαίος Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Παπαδημητρίου έχει ως οικονομική θέση ότι «η αυξημένη φορολογία φέρνει ανάπτυξη» […]
Όλοι εμείς στη Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη, με θάρρος έχουμε διατυπώσει τις Οικονομικά Ελεύθερες απόψεις μας για ισχυρή ανάπτυξη και ευμάρεια, στο δημοσιοποιημένο Οικονομικό μας Πρόγραμμα.
Χαιρετίζουμε την ανάπτυξη και τον πλούτο που έχει φέρει η Δεξιά και Δημοσιονομικά Συντηρητική οικονομική πολιτική του κ.Τραμπ στις Η.Π.Α, και ευχόμαστε σύντομα να εφαρμοστεί παρόμοια Δεξιά οικονομική πολιτική και στον πολυπαθή τόπο μας.

Απόστολος Κρητικόπουλος

Γραμματέας Οικονομικού

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ