Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

κ Τζιτζικώστα τι γίνεται με την πίστα οδηγών που κόστισε σχεδόν 5000000? [4700000]

ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πάρκο εξέτασης νέων οδηγών με 11 πίστες

Εγκαινιάστηκε χθες το πρώτο στην Ελλάδα κέντρο εξέτασης νέων οδηγών στη Νέα Ραιδεστό της Θέρμης

Της Φανής Σοβιτσλή

Τέλος στην ταλαιπωρία των υποψήφιων οδηγών, που έσπευδαν σε διάφορες περιοχές ανά τον νομό για να δώσουν τις πολυπόθητες εξετάσεις, βάζει η νομαρχία Θεσσαλονίκης, κληροδοτώντας στην πόλη το μεγαλύτερο στην Ελλάδα πάρκο εξέτασης νέων οδηγών. Βρίσκεται στη Νέα Ραιδεστό της Θέρμης και πρόκειται να λειτουργήσει εντός διμήνου, φιλοξενώντας κάθε μήνα πάνω από 1.000 υποψήφιους.
Το έργο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα έργα στον τομέα των μεταφορών και επικοινωνιών στον νομό Θεσσαλονίκης, συνολικού κόστους 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, και κατασκευάστηκε με κονδύλια που εξασφαλίστηκαν μέσω του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης
Το πάρκο εξέτασης νέων οδηγών περιλαμβάνει συνολικά 11 πίστες, εκ των οποίων οι 10 πίστες αφορούν στην εκπαίδευση και την εξέταση ελιγμών για επιβατικά και μικρά φορτηγά και η 11η πίστα για τα μεγάλα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά, συρμοί κ.ά.).
Ο χώρος όπου δημιουργήθηκε το πρότυπο κέντρο εξέτασης νέων οδηγών στη Νέα Ραιδεστό εκτείνεται σε 60 στρέμματα, έκταση που παραχωρήθηκε από τη νομαρχία ΘεσσαλονίκηςYΓ Δέν πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί γιατι ένα έργο που κόστισε στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 4700000 είναι άχρηστο?Με ένα σωρό ασχολούνται οι εισαγγελείς 4700000 που αραχνιάζουν είναι ασήμαντα?

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.