Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

''ΥΠ.ΕΞ. Τravel''- Πληρώνουν τα κορόϊδα

''Παγκόσμιο ρεκόρ'' ταξιδιών: Το 19ο ταξίδι του υφυπουργού Εξωτερικών Τ. Κουίκ (με ''συνεργάτες'') στο εξωτερικό, σε ...
8 μήνες θητείας

Tο ''ΥΠΕΞ Travel'' είναι η πιστοποίηση ότι η ''οικονομικά ευημερούσα'' Ελλάδα πήγε ήδη στο...''διάστημα''.

Mετά το Λονδίνο (6-8 Ιουλίου 2017), Βιέννη (10-12 Ιουλίου), τώρα ταξίδι σε Κων/πολη και Τένεδο (25-27 Ιουλίου). Είναι το 4ο ταξίδι στην Τουρκία σε 8 μήνες. Θα ακολουθήσουν κι άλλα ταξίδια ανά την υφήλιο, με την έγκριση του ''πέρα βρέχει'' υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά. Πληρώνουν τα ''κορόϊδα''.

Ο Τ. Κουίκ πηγαίνει σε Κων/πολη, Τένεδο, επειδή 26 Ιουλίου είναι η εορτή της ''Αγίας Παρασκευής της Οσιοπαρθενομάρτυρος''. Υποτίθεται ότι υπάρχει και υφυπουργός στο Εξωτερικών, ''αρμόδιος γιά θρησκευτικά θέματα'' (Αμανατίδης), αλλά ο ακράτητος Τέρενς, δεν μπορεί να χάσει τουριστικό ταξίδι στο εξωτερικό, με κρατικό χρήμα και ημερήσια αποζημίωση, φυσικά μαζί με ''συνεργάτες''.
Και οι εκτός Ελλάδας αναρωτιόμαστε, γιατί ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, ανέχονται να τους διασύρει ένας υφυπουργός, αφού, υποτίθεται, ''λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν''


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.