Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Δελτίο τύπου για τη μη κλήση Δημάρχων της Θεσσαλονίκης στη συζήτηση για τον ΟΑΣΘ

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας διότι....
χθες 18/07/2017 στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ενώπιον της οποίας συζητείται το σχέδιο νόμου για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης (αρμόδιος Υπουργός κ. Χ. Σπίρτζης) κατά την ακρόαση των φορέων της Θεσσαλονίκης, δεν κλήθηκαν να παραστούν για να εκφράσουν την άποψή τους οι δήμαρχοι: Κορδελιού-Ευόσμου, 
Δέλτα, 
Χαλκηδόνας, 
Παύλου Μελά, 
Λαγκαδά, 
Πυλαίας-Χορτιάτη, 
Βόλβης, 
Θερμαϊκού και 
Ωραιοκάστρου.

Κλήθηκαν μόνον οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας), Θεσσαλονίκης, Νεάπολης-Συκεών, Καλαμαριάς και Θέρμης.
Γιατί έγινε αυτός ο επιλεκτικός και απαράδεκτος αποκλεισμός των ανωτέρω (9) δημάρχων; Προφανώς για να μην ακουσθούν διαφορετικές, αντίθετες, με αυτές του υπουργού απόψεις.
Ο αρμόδιος υπουργός κ. Χ. Σπίρτζης είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της θεσμικής ασχήμιας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ : Η μεγάλη αλήθεια για τον ΟΑΣΘ που επιτέλους ειπώθηκε, σε 5 δευτερόλεπτα !


Στο μεταξύ πριν λίγο ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο δήμος Θεσσαλονίκης που επισημαίνει τα εξής:

Σε απάντηση του από 19/07/2017 Δελτίου Τύπου της ΠΕΔ-ΚΜ αλλά και σχετικών δημοσιευμάτων σχετικά με τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το σχέδιο νόμου για τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης, διευκρινίζεται ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης ουδέποτε προσκλήθηκε στη συζήτηση, για τον λόγο αυτόν, εξάλλου, και δεν παρέστη ούτε εκπροσωπήθηκε.


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.