Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Κι εδώ έχωσε τη μούρη του ο Πέτρος Μαντούβαλος ;

Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν άκρως.....
δραστήριο Πειραιώτη εκ Μάνης!

Μάχιμος δικηγόρος, πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, πρώην Βουλευτής και τώρα… Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας!

Με ένα λιτό post στο Facebook, ο Πέτρος Μαντούβαλος ενημέρωσε τους φίλους του ότι αναλαμβάνει Πρόεδρος στην ιστορική ομάδα της Φωκίδας «Αστέρας Ιτέας», ο οποίος αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeuspress.gr, θα διεκδικήσει τη μονοεδρική της Φωκίδας, ως υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ και όπως όλα δείχνουν θα σαρώσει και εκεί!

Είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι η πρωτοβουλία αυτή του Πέτρου Μαντούβαλου, αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο και σε όλα τα αθλητικά σωματεία της Φωκίδας, κυρίως δε στη νέα γενιά αθλητών, οι οποίοι όπως μαθαίνουμε θα βοηθηθούν αρκετά, μιας και στα πλάνα του κ. Μαντούβαλου είναι, μέσω του Αστέρα, να στηρίξει ευρύτερα τον αθλητισμό στη Φωκίδα!

Παρόλα αυτά, δεν ξεχνά ποτέ τον Πειραιά έχοντας δυναμική παρουσία σε όλα τα δρώμενα του μεγάλου λιμανιού και σημαντική παρέμβαση σε όλα τα καίρια ζητήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ… ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ:

http://www.pireaspress.gr/3915/o-petros-mantouvalos-proedros-podosferikis-omadas/

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.