Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Από Σεπτέμβριο ο Τσίπρας θα αρχίσει να φυλακίζει Δικαστές !

Άρθρο του Σαράντου Ευσταθόπουλου*


Ο Αλέξης Τσίπρας και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως θα παίξουν το δυνατό χαρτί τους από Σεπτέμβρη!

Για τις δύσκολες μέρες που έρχονται, ο Αλέξης Τσίπρας κρατά έναν άσσο στο μανίκι, τον οποίο φέρεται να έχει αποσπάσει κατά τις “αιματηρές” διαπραγματεύσεις με την Τρόικα (και κυρίως με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ).

Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας μας έχει δώσει μια γεύση από τις διαθέσεις του για αλλαγή της τράπουλας στους ευαίσθητους τομείς της Δικαιοσύνης, των ΜΜΕ και του Επιχειρείν!

Αρκετοί πρωτοκλασάτοι μεγαλοεπιχειρηματίες και μιντιάρχες, αναγκάστηκαν ή θα αναγκαστούν να πληρώσουν πρόστιμα αρκετών εκατομμυρίων, ενώ παραπέμπονται στη δικαιοσύνη οι επίορκοι λειτουργοί που φρόντιζαν για την παραμονή των υποθέσεων στα συρτάρια των κρατικών υπηρεσιών.

ο Έλληνας Πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε – και να έλαβε ως αντάλλαγμα για αυτά που έδωσε – όχι μόνο διαβεβαιώσεις και στήριξη από τους Δανειστές, αλλά και στοιχεία που θα οδηγήσουν αρκετό κόσμο, όχι μόνο στο Ταμείο, αλλά και στη Φυλακή!

Μεταξύ αυτών, ανώτεροι και ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, μεγαλοεπιχειρηματίες και μιντιάρχες, ανώτατα στελέχη πολυεθνικών, διευθυντικά στελέχη του κρατικού μηχανισμού.

ήταν αποσπάσματα από το άρθρο.
Ολόκληρο εδώ:  http://24wro.com.gr/1245805/mega-deal-tsipra-merkel-sti-fylaki-epiorki-ellines-dikastes-kratiki-litourgi-epichirimaties-mintiarches/#

*σημειώστε μόνο ότι ο συγγραφέας είναι κοντά στο περιβάλλον "γνωστού προέδρου μεγάλης ΠΑΕ" που έλεγε κι ο Θωμαϊδης, πριν το αφεντκό του παραδοθεί στον "γνωστό πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ".