Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται τον Βαρουφάκη και τον καταγγέλει ότι παίζει το παιχνίδι της ΝΔ !

"Είναι βέβαιο ότι ο κος Βαρουφάκης έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του: Τη ΝΔ και...
αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού. Η πολιτική όμως δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα. Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ.", αναφέρει το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Οι αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών στο βιβλίο του Adults In The Room έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με την αντιπολίτευση να ζητεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με το κατά πόσον όσα αναφέρει ο Γ. Βαρουφάκης είναι αλήθεια.

Η Ν.Δ., μάλιστα, ζήτησε δικαστική διερεύνηση, ειδικά μετά τις δηλώσεις και από πλευράς Παναγιώτη Λαφαζάνη για το «σχέδιο Β» του καλοκαιριού του 2015, σε περίπτωση που η Ελλάδα βρισκόταν εκτός Ευρωζώνης.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.