Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Τι γίνεται με τη γέφυρα της οδού Λαγκαδά στο ύψος της οδού Ωραιοκάστρου,

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη, πραγματοποιήθηκε τη ....
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, νέα συνάντηση της Διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά με στελέχη της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ και της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στο εργοτάξιο των κατασκευαστών και με θέμα την επιτάχυνση των εργασιών σχετικά με την κατασκευή της νέας γέφυρας στον κόμβο οδού Λαγκαδά και περιφερειακής στο ύψος της οδού Ωραιοκάστρου, στην είσοδο της περιοχής της Νικόπολης.
Από την "Εγνατία Οδός Α.Ε." υπήρξε δέσμευση προς τους Αντιδημάρχους Τεχνικών έργων Στέφανο Βάρφη, Πολεοδομίας Κώστα Πάντση και προς τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Καθημερινότητας Δημήτρη Λαλέ, ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής της γέφυρας του Δεξιού Κλάδου της αρτηρίας, άνωθεν των οδών Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου και την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 αποδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Ωραιοκάστρου, στο τμήμα που συνδέει τη Νικόπολη με τη Σταυρούπολη.
Στο στάδιο αυτό η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με την υφιστάμενη διάταξη της φωτεινής σηματοδότησης, καλύπτοντας όλες τις κινήσεις. Η οδός ασφαλτοστρώνεται και διαγραμμίζεται κατάλληλα τόσο για την κυκλοφορία οχημάτων όσο και για την ασφαλή διάβαση πεζών.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.