Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας καναλάρχης, μετά από σεξ με νεαρή σε ξενοδοχείο


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει πασίγνωστος Ελληνας καναλάρχης ο οποίος νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του ....
Σαββάτου σε ιδιωτικό νοσοκομείο της παραλιακής ζώνης.

Ο καναλάρχης αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος στην διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης με την νεαρή συνοδό του σε σουίτα ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης.

Η κοπέλα όταν συνήλθε από το σοκ προσπάθησε να τον συνεφέρει δίνοντάς του απανωτά χαστούκια και κάνοντας του μαλάξεις αλλά ο ηλικιωμένος καναλάρχης δεν αντιδρούσε.

Εντρομη τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κι εκείνοι με την σειρά τους κάλεσαν ιδιωτικό ασθενοφόρο. Η νεαρή συνοδός του καναλάρχη άθελά της και στην προσπάθεια να του προσφέρει η ίδια τις πρώτες βοήθειες έχασε χρόνο που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή. Ο καναλάρχης ακόμη δεν έχει συνέλθει και όσο περνάνε οι ώρες οι γιατροί δίνουν όλο και πιο λίγες πιθανότητες στο καλό σενάριο.

Σύμφωνα με κάποιους από τους θεράποντες ιατρούς ο ασθενής ενδέχεται να παραμείνει για μήνες φυτό, χωρίς καμμία επαφή με το περιβάλλον…Aν τελικά καταλήξει θα είναι ο 2ος καναλάρχης μετά τον Μίνωα Κυριακού που θα έχει χαιρετίσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…


Αυτό είναι το clickbait "ρεπορτάζ" της εκπομπής ΣΤΗ ΦΟΡΑ, του ΑΡΤ CHANNEL, βασισμένο σε τρολιές του διαδικτύου. Προφανώς, τίποτε δεν είναι αλήθεια και φυσικά δεν αναφέρεται όνομα !
Ε, μη σε τρώει η περιέργεια κι εσένα ! Μη ψάχνεις να βρεις ποιός είναι ο καναλάρχης !