Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Για την ΕΡΤ ρε γαμώτο !

Το είδαμε και αυτό! Στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ, προ λίγων ημερών (3 Ιουλίου), πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια “μνημείου” με τίτλο: Μνήμες και χρέος! Την ...
εκδηλωσούλα είχαν αναλάβει οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ! Που ισχυρίζονται πως, 23 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ή αλληλέγγυοι σ΄ αυτήν, πέθαναν την περίοδο 2013-2015 που συνδέονταν άμεσα με το κλείσιμο του κρατικοδίαιτου καναλιού!
Εμείς ρωτάμε: Μνημείο, για τις 35 χιλιάδες Ελλήνων που έχουν αυτοκτονήσει στη διάρκεια των Μνημονίων θα στηθεί κάποτε;; Για τις αθώες ψυχές, που κάποιοι έκαψαν στο κτήριο της Marfin θα στηθεί κάποτε για να τους αποδοθεί δικαιοσύνη;;
Πάντως, τα εγκαίνια έγιναν από τον κ. Διονύση Τσακνή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ, που επί δεκαετίες υπηρετεί πειθήνια την εκάστοτε Εξουσία! Του γνωστού τέκνου του ΣΥΡΙΖΑ που διακρίνεται για την αριστεροφροσύνη του! Εκείνου, του πάλαι ποτέ αγωνιστή κατά του Κεφαλαίου και υπέρμαχου των δικαιωμάτων του λαού, που σήμερα με την “πρώτη κυβέρνηση αριστερά” μεταλλάχθηκε σε δήμιο του λαού και υπερασπιστή αυτού του Κεφαλαίου (αλήθεια, το κόστος θα μπει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ; Γιατί, τα περί δωρεάς, αφήστε καλύτερα να τα πιστέψουν οι αδαείς)!
Έστησαν λοιπόν μνημείο, τάχατες, για εκείνους που “έφυγαν” στα χρόνια που ήταν κλειστή η ΕΡΤ! Άλλωστε, η αριστερά πάντα ήξερε να στήνει τέτοια “μνημεία” με αγνώστους νεκρούς! Ήταν πάντα πρωτεργάτης σε αυτές τις γκεμπελικές τακτικές!
Ωστόσο, σ΄ αυτήν την “λαϊκή” εκδήλωση μεταξύ των άλλων, παρέστη και η Ραχήλ Μακρή, η οποία – η αλήθεια είναι – είχε δώσει αγώνα για να φύγει το “μαύρο” της ΕΡΤ! Όμως, έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα αυτή η γυναίκα, να ακυρώνει τον ίδιο της τον εαυτό! Προσήλθε στο ραδιο-μέγαρο, μετά από 4 χρόνια, με μαύρο φόρεμα (λόγω του πένθους της για τους “νεκρούς”;;) με μια “πλούσια” ανθοδέσμη!
Όμως, δυστυχώς δεν της βγήκε η όλη ιστορία και εκνευρισμένη, προκειμένου να την προσέξουν και να δείξει, πως παραμένει αγωνίστρια άρχισε να φωνασκεί όταν πήρε το λόγο ο “αριστερός ιδεολόγος” Διονύσης Τσακνής!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φανεί ο επίπλαστος πολιτισμός που διέπει όλα τα κομματόσκυλα της αριστεράς!
Κραύγαζε λοιπόν, ο κ. Τσακνής: Βγάλε τον σκασμό, βγάλε τον σκασμό…
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο...

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr