Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Θα γεμίσει καφετέριες τη νέα παραλία ο Μπουτάρης

Γλείφει εκεί που έφτυνε ο Δήμαρχος. Τιτάνια κωλοτούμπα υπέρ των επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία....
κατακεραύνωνε και ζητούσε πράσινο και λουλουδάκια όταν έκανε αντιπολίτευση. Τώρα κάνει -όπως και οι κυβερνώντες- ΟΛΑ όσα κατήγγειλε όταν ήταν στην απέξω. Πάνε εκείνες οι ωραίες εποχές, που Μπουτάρης,  Ανδρέας Κουράκης και δημοσιογράφοι του πενηντάρικου σε πομπή, πήγαιναν στην οδό Μαρία Κάλλας (Ποσειδώνιο) για να φωτογραφίσουν τα "τραπεζοκαθίσματα" και να καταγγείλουν μετά στο φιλικό τους τύπο (δηλαδή σε ΟΛΕΣ τις φυλλάδες που είχαν πάρει εντολή "βγάλτε τον Μπουτάρη αλλιώς ψοφάτε της πείνας, δούλοι δημοσιογράφοι του πενηντάρικου"), την "κατάργηση του δημόσιου χώρου" και τη "διαπλοκή με τα συμφέροντα των καφετεριών".. Παλιές ρομαντικές εποχές προοδευτικής παπαρολογίας...


δείτε τι γράφει και ο πρώην αντιδήμαρχός του Κωνσταντίνος Ζέρβας στο facebook:

"Η σημερινή μας απόφαση θα επηρεάσει το «καμάρι» της πόλης μας, την Νέα Παραλία. Κάνω καθημερινά ποδήλατο στον χώρο και σας διαβεβαιώ ότι σε 6-8 μήνες θα είναι αγνώριστη. Υπάρχουν πολλοί ακόμη χώροι, όπως το Maison Crystal ή οι Όμιλοι, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων ενώ ήδη λειτουργεί ένα ακόμη αναψυκτήριο.
Και, εν πάση περιπτώσει, θεωρώ ότι βάση σχεδιασμού θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως καφέ μόνο 2-3 από τα 8 περίπτερα συνολικά.
Τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να επιτελέσουν άλλες χρήσεις: το πρώτο ως info kiosk για να παρέχει πληροφορίες στους περιπατητές και τα υπόλοιπα ως museum store, ή χώροι για την ανάδειξη των κλάδων του ρούχου, του έπιπλου, του βιβλίου. Τα έσοδα θα είναι σαφώς λιγότερα αλλά, αλήθεια, ποιο είναι το ζητούμενο εν προκειμένω; Εσοδα για το δήμο που εν τέλει δεν μπορεί να αξιοποιήσει;
Δώσαμε, πριν από λίγο, όλη την Αγίας Σοφίας. Τώρα δίνουμε την Νέα Παραλία. Θέλετε, μήπως, να δώσουμε την Βαλαωρίτου και όλα τα υπόλοιπα σημεία της πόλης;"
Το χειρότερο δώρο για τα γενέθλια της "Πρωτοβουλίας" προχθές!