Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ ο Μπογδάνος

Μην μπερδεύεστε, δεν απολύθηκε επειδή ...
έθιξε τον Τσίπρα, λέγοντας «Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».
αλλά τους "πρώην συντρόφους του".

Ο ΣΚΑΪ δεν έχει πρόβλημα με τον θίξει το πρόσωπο του Τσίπρα, αλλά το ιερό τοτέμ της αριστεράς. Ο Μπογδάνος είπε με απλά λόγια "οι τρομοκράτες είναι πρώην σύντροφοι του Τσίπρα", και εννοεί, αυτούς που ήταν μαζί του όταν ήταν αριστερός, δηλαδή τη ριζοσπαστική αριστερά.

Για τη "δεξιά" μπορείς να ξερνάς το βόθρο σου στην Ελλάδα, μπορείς να λες "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", μπορείς να αποδίδεις στη δεξιά το Κυπριακό, τη χούντα, να λες ότι "η δεξιά σκότωσε το λαό στο Πολυτεχνείο",  μπορείς να είσαι επίσημος δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ (Κώστας Αρβανιτης) και να λες "ο Σαμαράς είναι μαλάκας",
 η "αριστερά" είναι ιερή αγελάδα, με τις ευλογίες της "δεξιάς".
Η αριστερά μπορεί να σε απειλεί με Σοβιετίες, Μελιγαλάδες και γουναράδικα.

Μόνο για την αριστερά φαίνεται πως έγραψε ο Βολτέρος "διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες".

Ο ΣΚΑΪ του Κυριάκου Μητσοτάκη, απέλυσε δημοσιογράφο, επειδή έθιξε την ιερή αγελάδα "αριστερά" !

Δράμα, τα παραμύθια της "αριστεράς", που έγιναν κυρίαρχο ιδεολογικό ρεύμα, δράμα και η μηδενική αντίσταση σε αυτά από τη "δεξιά".....

Ηθικό δίδαγμα: η δεξιά δεν έχει τα κότσια να αντέξει το ιδεολογικό bullying της αριστεράς. Είναι καρπαζοεισπράχτορες που έχουν εθιστεί να τους σβερκώνουν.