Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Την ώρα που οι εγχώριοι «δικαιωματιστές» φορούν μπούργκα και κτίζουν τεμένη...

Με αφορμή την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο ....
Γραμματέας Μεταναστευτικού-Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά το 2014 και την απόφαση του με την οποία έκρινε ως «θεμιτή» την απαγόρευση του ισλαμικού ενδύματος καθολικής κάλυψης στη Γαλλία, υποστηρίζοντας πως το κράτος έχει δικαίωμα να εφαρμόσει την απαγόρευση στο πλαίσιο της κοινωνικής ενσωμάτωσης, επανέρχεται με νέα απόφασή του, επικυρώνοντας στις 11 Ιουλίου 2017 τη δημόσια απαγόρευση του νικάμπ, την οποία θεσμοθέτησε το Βέλγιο το 2011, χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση αυτή τη φορά ως «απαραίτητη σε μια δημοκρατική κοινωνία».
Έχουν προηγηθεί αποφάσεις για μερική ή καθολική απαγόρευση σε Αυστρία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Ελβετία, Γερμανία, καθώς και τοπικές απαγορεύσεις όπως σε Ιταλία και Ισπανία.
Στην Ελλάδα των «δικαιωματιστών» της πολυπολιτισμικότητας, αυτών της αριστερής λαθρολαγνείας και των άλλων της νεοφιλελεύθερης πολιτικής ορθότητας που τιμούν τους προηγούμενους, μην περιμένετε τέτοιες απαγορεύσεις.
Η μπούρκα και το νικάμπ δεν είναι ενδυματολογικές ιδιαιτερότητες. Είναι καταναγκασμός. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τις αξίες του δυτικού πολιτισμού. Αποτελούν προσβολή για τις αξίες της κοινωνίας μας και τον ρόλο της γυναίκας σε αυτήν.
Η Νέα Δεξιά χαιρετίζει τις διαδοχικές αποφάσεις του ΕΔΑΔ υπέρ των απαγορεύσεων. Η Νέα Δεξιά είναι υπέρ της απαγόρευσης χρήσης του οποιουδήποτε καλύμματος στο κεφάλι που φέρει τη θρησκευτική υποχρέωση σε δημόσιους χώρους και όποιου ενδύματος αποκρύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Γιάννης Παγώνης

Γραμματέας Μεταναστευτικού-Δημογραφικού